Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Vrhunski tablični računalnik MatePad Paper za udobno branje in beleženje je najnovejši Huaweiev prispevek v bogat ekosistem naprav in storitev.

  Novi tablični računalnik odlikuje zaslon tehnologije elektronskega črnila (E-ink), ki je nasploh prvič uporabljen v katerikoli napravi podjetja Huawei. Kot pove že ime, nudi nedosegljivo udobje branja in beleženja oziroma občutek podoben pisanju po pravem listu papirja. Zaslon je hkrati tudi prvi tovrstni na svetu, ki je prejel certifikat TÜV Rheinland Paper Like Display, potrdilo, da je zaslon izredno prijazen do oči. Poleg tega novi tablični računalnik nudi napredne tehnološke funkcije, ki zagotavljajo novo izkušnjo uporabo tovrstnih zaslonov, kot je podpora za elektronsko pisalo M-Pencil druge generacije.

  Inovativna izkušnja pisanja

  Inovativna zasnova zadnjega dela zagotavlja videz podoben knjigi, zato je podoben tudi občutek držanja. Huawei MatePad Paper je prevzel ikonično minimalistično estetiko prejšnje serije tabličnih računalnikov nadgrajeno s prevleko iz veganskega usnja. Nežna tekstura doda prefinjen pridih, a hkrati zagotavlja gladek in svilnat oprijem za nadvse udobno uporabo.

  Naprava je zasnovana kot prenosni računalnik, da s tankostjo in nizko težo 360 gramov omogoča udobno branje med držanjem v dlani. Opremljena je z 10,3-palčnim (16,6-centimetrskim) zaslonom Huawei FullView za poglobljeno in očem prijazno bralno izkušnjo. Obenem je prestala deset zahtevnih testov, da je prejela že omenjeni certifikat organizacije TÜV Rheinland. Poleg tega uporablja način pametnega osveževanja, ki samodejno prilagaja hitrost osveževanja glede na vsebino, ki je prikazana na zaslonu. S tem je zagotovljena optimalna izkušnja gledanja.

  Edinstvena kombinacija zaslona in pisala

  Huawei MatePad Paper ima vgrajeno podporo za elektronsko pisalo M-Pencil druge generacije, ki je sposoben razpoznati kar 4096 ravni pritiska pri nizkem zamudnem času vsega 26 ms. Edinstvena kombinacija zaslona in revolucionarnega elektronskega pisala omogoča pisanju po papirju enakovredno izkušnjo. Vključno s prijetnim zvokom »šumenja«, ki ga zaslišite, ko se s konico pisala dotaknete površine. Znan občutek, ki izkušnjo rabe dvigne na novo raven.

  Da bi poustvarili občutek pisanja po papirju, novi tablični računalnik ni podedoval le priročne uporabe in zmogljivosti serije MatePad, kot so dvojni dotik za menjavo »orodja«, samodejno povezovanje preko vmesnika Bluetooth in magnetno polnjenje, temveč nudi vrsto novih funkcij, kot je ustvarjanje zapiskov na deljenem zaslonu. Huawei MatePad Paper je zaradi teh popolno orodje za beleženje. Poleg vsega podpira tudi samodejno spreminjanje rokopisa v besedilo in snemanje, kar se poleg realistične uporabniške izkušnje vpliva na višjo produktivnost.

  Avantgardna izkušnja pametne pisarne

  Kot del ekosistema pametnih pisarn, Huawei MatePad Paper omogoča nemoteno sodelovanje med napravami. Kadar se boste med branjem na zaslonu računalnika ali monitorja soočili z utrujenostjo, boste vsebino brez težav prenesli na novi tablični računalnik in izkoristili do oči bolj prijazno tehnologijo elektronskega črnila. Ravno tako ga lahko uporabite kot dodatni pogon za hranjenje datotek, pri čemer Huaweieva tehnologija sodelovanja omogoča preprosto povezavo in uporabo povezanih naprav kot ene. Zmogljive funkcije sodelovanja namreč odpravljajo ovire med napravami in izboljšujejo povezljivost za doseganje večje delovne učinkovitosti.

  Vrhunske zmogljivosti za različne načine uporabe

  Tablični računalnik Huawei MatePad Paper kot vzhajajoča zvezda inovativnih tehnologij in zaradi vanj vključenih strojnih komponent, zagotavlja vrhunske zmogljivosti. Hiter procesor zagotavlja nemoteno branje in pisanje, velika baterija pa dolgo življenjsko dobo – do 4 tedne v stanju pripravljenosti in do 6 dni umirjene uporabe. Na voljo je tudi tipalo prstnega odtisa, s čimer je zagotovljena varnost in zasebnost, medtem ko brezžični vmesnik poskrbi za stabilno in nemoteno povezavo. Poleg tega se ponaša še z dvema zvočnikoma, ki kljub tankemu ohišju ustvarjata osupljive zvočne učinke ter poglobljeno in s podrobnostmi bogato zvočno izkušnjo, ki je prijetna za ušesa.

  Opremljeni v prihodnost

  Huawei je sicer nedavno poleg tablice MatePad Paper predstavil še vrsto drugih novih naprav. Najprej je tu napreden zložljiv telefon Mate Xs 2, ki mu sledita telefona srednjega razreda Huawei nova Y70 in Huawei nova Y90, za zahtevnejše uporabnike inovativna prenosna računalnika MateBook 16s in MateBook D 16 s 16-palčnim zaslonom, ljubitelji glasbe in dobrega zvoka pa bodo pozdravili brezžične slušalke FreeBuds Pro 2.  

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje