Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Z zadnjimi tedni avgusta se (morda malce prehitro) bližamo jeseni – času ploh, oblačnosti in čustvene razdraženosti. Kako se postopoma privaditi in se tudi prilagoditi nenadni spremembi temperature? Dan si pobarvajte z mavričnimi odtenki! S tem ne mislimo pleskanje sobe ali ukvarjanje z novim slikarskim hobijem – v življenje lahko barvo vnesete na preprostejši (in predvsem bolj praktičen) način – začnite z garderobo!

  POSLOVITE SE OD NEVTRALNIH BARV!

  Posezite po drznih odtenkih in z njimi poživite ne le svojo garderobo, temveč tudi dolgočasne sive dneve. Marsikdo se boji svetlih barv v živahnih odtenkih – zakaj je temu tako? Ustrašimo se radovednih pogledov, ki pa največkrat, brez da bi to opazili, izražajo občudovanje. Zato brez dvojnih pomislekov svoj najljubši črn pulover prihranite za prihodnjo zimo ter ga nadomestite z modrim, rdečim ali celo živo rumenim topom.

  Običajne kavbojke nadomestite z živo rdečimi hlačami!

  Običajne kavbojke nadomestite z živo rdečimi hlačami!

  POIGRAJTE SE Z NAKITOM

  Kot pristašinja nevtralnih odtenkov v omari težko najdem kaj barvitega – v primeru, da se takšen kos oblačil vseeno nekako znajde v mojih rokah, pa se še redkeje znajde na mojem telesu. Zato se sama rajši osredotočim na nakup nakita, ki dopušča, da ohranim svoj stil in ga obenem tudi poživim.

  Največja prednost pri nakitu (in ostalih modnih dodatkih) je ta, da se nam ponudi velik izbor opcij. Izbiramo lahko med ogrlicami, zapestnicami in uhani, pogosto pa Wow! efekt dodajo tudi prstani.

  Mavrična ogrlica poživi tudi popolnoma črn outfit

  Mavrična ogrlica poživi tudi popolnoma črn outfit

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje