Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Modna jesen to sezono združuje resnost in prefinjenost, največji poudarek pa je na eleganci ter kakovosti – dveh glavnih standardih, ki naj bodo vodilo pri izbiri oblačil in obutve. Kakovostni materiali so bistvenega pomena za udobje in trajnost, vrhunska izdelava pa bo zagotovo prispevala k boljšemu vizualnemu vtisu. Ne glede na vaš modni slog naj bodo v vaši omari štirje kosi, s katerimi boste vedno izgledali brezhibno.

  Popoln suknjič za različne kombinacije

  Popoln suknjič je must have vsake omare ter vedno zanesljiva izbira, s katero ne morete narediti napake. Prav tako kot z malo črno obleko. Z dobro krojenim suknjičem, ki pristaja vaši postavi kot ulit, boste vedno izgledali prefinjeno in urejeno, kombinirate pa ga lahko z elegantnimi hlačami, kavbojkami, s krili in oblekami – kombinacije so neomenjene!

  Dobro prilegajoči se hlačni kostim

  Hlačni kostim daje občutek samozavesti in profesionalnosti, v svetu mode pa so vedno bolj priljubljeni. Je celota, ki je preprosta za kombiniranje in v njem boste prav vedno opazni. To sezono nas bodo spremljali hlačni kostimi z mehkimi linijami. Njegova sestavna dela – suknjič in hlače – pa lahko nosite ločeno v številnih modnih kombinacijah. Suknjič lahko kombinirate s krilom ali kavbojkami, hlače pa s srajcami, majicami in pleteninami.

  Dober plašč, ki bo zaokrožil vaš slog  

  Ena izmed najboljših naložb v jesenskem in zimskem obdobju je zagotovo dober plašč. Gre bistven del zimske garderobe, saj vas bo z vso svojo toploto zvesto spremljal skozi hladne zimske dni. Ker plašč po navadi kupujemo za več sezon, je dobro, da kupite takšnega, ki vam je všeč, poleg tega pa naj bo kakovosten, udoben in topel. Med letošnjimi trendi prevladujejo predvsem plašči v rdečih odtenkih, med modnimi navdušenkami pa so zelo priljubljeni tudi karirasti. A ker gre v obeh primerih za modni kos, ki ga je težje kombinirati z drugimi oblačili, bi morali imeti v svoji omari tudi kakovosten črn plašč, ki ga lahko nosite več sezon in je primeren za najrazličnejše priložnosti ter kombinacije.

  Visoki škornji

  Podoba kljub najlepšim oblačilom ni popolna, če manjka primerna obutev, zato so visoki ženski škornji popoln modni dodatek številnim elegantnim in športnim oblačilom. Ne glede na to, ali se boste odločili za eleganten ali bolj robat in poseben model, izbirajte kakovostne škornje, kot so modeli Ara, ki so narejeni iz naravnega usnja, prijetnega tekstila ter iz kakovostnih zračnih in vodoodpornih materialov. Visoki škornji se odlično podajo na šik plašče, predimenzionirane suknjiče, oversized puloverje, cvetlične obleke in srajčne obleke.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje