Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Čas po dopustu bi z lahkoto enačili s časom novoletnih zaobljub. Bodisi ker smo tako prijetno spočiti, polni svežih idej in nove delovne vneme, ali pa tudi zato, ker smo si dopust začinili s kakšnim hedonističnim trenutkom preveč, ki pa se je na naše telo odtisnil v obliki na novo pridobljenega kilograma. Tako smo ponovno tukaj, na točki, ko razmišljamo, kako zajeti val vsakdanjega življenja, da bo naša dopustniška sproščenost trajala čim dlje časa.

  Pri nas na Tanergiji verjamemo, da dobro počutje ni nikakor zgolj rezultat vsakoletnega poletnega dopusta, ki čez čas tako ali tako izzveni, pač pa je prej »posledica« naše zavestne odločitve, ali bolje rečeno, zaobljube samim sebi. Ključ do zdravega in srečnega življenja je predvsem v uravnoteženju treh temeljnih gradnikov zdravja in dobrega počutja – rednega gibanja, zdrave prehrane in zadostnega spanca. Samo tako se bomo lahko v svoji koži počutili zares najboljše in se uspešneje soočali s številnimi izzivi vsakdana. In najpomembneje, ne bomo več celo leto, ali natančneje 365 dni, tako neumorno čakali, da si bomo lahko ponovno vzeli tistih nekaj dni oddiha zase.

  Zato vas na tej točki povabim k razmisleku, kako dobro boste (po)skrbeli zase po letošnjem dopustu? K čemu vsemu ste se zavezali? Je med njimi tudi skrb zase, ali predvsem skrb za vse okoli vas?

  Recite DA, svojemu dobremu počutju, recite DA, samim sebi! Ne moremo vam pomagati pri doseganju zadostnega spanca, z vami lahko podelimo nekaj nasvetov glede zdrave prehrane, predvsem pa vas lahko z vsem svojim znanjem in izkušnjami spodbudimo, da se končno začnete redno gibati. Stopite skupaj z nami v svet pilatesa, na katerega prisegamo že 15 let (preverite 10 razlogov, zakaj je dobro (po)znati pilates vadbo). Do sedaj smo do boljšega življenja skozi novo telo pomagali že 8636 Slovenkam in Slovencem, tokrat pa lahko pomagamo tudi vam.

  Še več, če se ambasadorjem Tanergija® pilates vadbe priključite med 23. in 31. avgustom 2017, si boste s tem poleg boljšega počutja, pridobili še TRI posebne ugodnosti:

  1. Rezervacijo in zagotovitev mesta v želeni skupini (skupine, ki dosežejo maksimalno število prijav zapremo).
  2. Poljubni začetek veljavnosti karte (možno za mesec dni vnaprej).
  3. Posebno tanergetsko darilo s personalizirano stekleničko za vodo (gravura Tanja Želj), kupončkom za 15€ za masažo Manuka pri Lenni in kupončkom/popustom v Frizerskem studiu Laguna.

  Mi smo poskrbeli za zadostno motivacijo – na vas pa je, da napravite korak naprej k boljši verziji svojega življenja.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje