Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Elegantni modni dodatek, ki bo popestril vaš vsakdan

  Ko izbiramo oblačila, želimo izstopati iz množice in jasno izraziti svojo osebnost. Običajno smo sužnji modnih trendov. Kupujemo nova oblačila, obutev in dodatke, čeprav vemo, da bodo prej ali slej prišli »iz mode« in obležali v omarah. Le ena stvar nikdar ne zastara. Eleganca. In ravno ta je osnova, na podlagi katere so ustvarili novo pametno uro Huawei WATCH GT 3 Pro. Zahvaljujoč široki paleti zdravstvenih in športnih funkcij v kombinaciji z elegantnim in klasičnim dizajnom bo zlahka nadomestila tradicionalno uro in postala češnja na vrhu skrbno oblikovnega modnega sloga.

  Modni slog ni nekaj stalnega in nespremenljivega. Spreminja se. Včasih tudi iz dneva v dan, saj je odvisen od razpoloženja, letnega časa ali dogodka, ki se ga nameravate udeležiti. Nič čudnega, da od pametne ure pričakujete sposobnost prilagajanja.

  Ustvarjena, da zaslepi!

  Poletje je čas, ko smo aktivnejši in pripravljeni več časa preživeti na prostem in morda celo zamenjamo avtomobil ali javni prevoz za kolo. Temu primerno želimo prilagoditi tudi oblačila, pri čemer sledimo udobju in eleganci. Enako velja za modne dodatke. Elegantni so namreč brezčasni in se prilegajajo vsemu. Nepomembno je, ali se odločimo za elegantna večerna ali športna dnevna oblačila, saj se pametna ura Huawei WATCH GT 3 Pro odlično zlije z vsakim modnim slogom. Še posebej manjša bleščeče bela s keramičnim ohišjem, svetlečo zlato obrobo okoli zaslona in valovitim vzorcem. In še za praske vam ni treba skrbeti. Izjemno trpežen zaslona iz safirnega stekla namreč naredi uro odporno na praske in udarce ter jo okrona za popolno spremljevalko na številnih dogodivščinah. Hkrati v bleščeči beli barvi zasije kot naravno ogledalo, kar vas bo navdušilo, vsakič, ko jo boste pogledali.

  Prihajajoči poletni meseci so pravi čas za modno eksperimentiranje. Bolj kot v drugih letnih časih smo pripravljeni preizkusiti nove tkanine, vzorce in barve. V primeru pametne ure to pomeni menjava paščkov, saj so ti najbolj očiten način, kako jo barvno uskladiti z oblačili. Pri Huawei WATCH GT 3 Pro s keramičnim ohišjem lahko izbiramo med dvema. Belim keramičnim, ki se odlično ujema z elegantno jakno v kateri koli barvi, ali usnjenim ravno tako belim, ki se poda k vsem poletnim, romantičnim (boho slog) in na splošno lahkotnejšim oblačilom.

  Vsaki uri lahko zamenjamo pašček. Pametne pa omogočajo še nekaj več. Spreminjanje digitalne številčnice oziroma obraza ure, s katerimi ravno tako poudarimo svoj slog in dosežemo, da izstopimo iz množice. Spreminjanje številčnic pa ne vpliva na videz. Še vedno bo izžarevala eleganco tradicionalnih ur z vrtljivo krono in možnostjo vedno vklopljenega zaslona. V keramični Huawei WATCH GT 3 Pro bomo našli tudi kanček modernosti pomešan s klasičnim dizajnom, s petimi popolnoma na novo oblikovanimi številčnicami z vključenimi animiranimi cvetovi. Zjutraj so njihovi popki zaprti, potem se počasi odprejo in cvetijo, da se kot rože na vrtu ali bližnjem travniku, zvečer spet zaprejo.

  Pametno uro Huawei WATCH GT 3 Pro je preprosto kombinirati s skoraj vsakim oblačilom, vendar njene funkcije segajo veliko dlje.

  Naredite nekaj dobrega zase

  Prijetna in lepa oblačila vplivajo na počutje, a to ni dovolj. Največ bomo zase naredili, če bomo redno in pozorno spremljali svoje zdravje. Ni stvari ali naprave, ki bi lahko nadomestila obisk zdravnika, toda pametna ura z najnovejšimi funkcijami bo pomagala, da bomo pravočasno opazili tudi najmanjše spremembe. Dobro počutje je odvisno od mnogih stvari, med njimi od kakovosti spanja, ravni stresa in gibanja. Toda velja pravilo, da je zdravje najlažje izboljšati z majhnimi koraki na podlagi prilagojenega načrta aktivnosti, ki spodbuja k spremembam. Ne glede, za katero pametno uro Huawei WATCH GT 3 Pro se odločimo, postala bo popolna pomočnica, ki nas bo spodbujala, da bolje skrbimo za zdravje in iščemo ravnotežje v svojem življenju.

  Zdrav življenjski slog je sestavljen iz več dejavnikov, ki skupaj pomagajo, da ga pravilno uravnotežimo. Nadgrajena aplikacije Zdravje (Huawei Health) zato nudi nastavljanje prilagodljivih opomnikov. Naj gre za dnevni vnos tekočine, urnik jemanja zdravil, čas spanja, primeren trenutek za rekreacijo, ali opomnike, ki spodbujajo pozitivno razmišljanje. Ko opravimo za ohranjanje zdravja pomembna dnevna priporočila, se kot spodbuda ali nagrada na zaslonu prikaže tako imenovana deteljica zdravja. Kot vsaka druga ura šteje korake in nas ob koncu dneva obvesti, ali smo bili tisti dan dovolj aktivni. To je lahko dobra motivacija, ko razmišljamo, ali bi si vzeli čas za krajši sprehod.

  Spremljate napredek

  Ni pa samo zdravje tisto, kar moramo redno spremljati. Ravno tako pomembna je telesna aktivnost. Pametna ura Huawei WATCH GT 3 Pro lahko postane popolna vadbena spremljevalka. Kaj spremljevalka. Osebni trener na zapestju. Vadba poveča raven nevrotransmitorjev v možganih, zaradi katerih se počutimo bolje in nas motivirajo, da smo še bolj aktivni. Ne zanemarimo tega. Zastavimo si cilje in dovolimo, da nam pametna ura svetuje in obvešča.

  Tek velja za enostaven in dostopen šport, saj je praktično vsakomur na voljo kjerkoli in kadarkoli, prav tako pa zanj ne potrebujete posebne drage opreme. Toda k vsakemu športu je treba pristopiti racionalno in z znanjem. Izkoristimo zato pametni načrt teka, ki ga ponuja pametna ura Huawei WATCH GT 3 Pro. Ta je tudi podedovala sposobnosti spremljanja športnih dejavnosti predhodnic, a ga je dvignila na novo raven z nadgrajeno programsko in strojno opremo ter bolj obsežnimi športnimi načini. Ura ima prav tako vgrajen dvopasovni in petsistemski sprejemnik signalov satelitskih sistemov GPS, Beidou, GLONASS, Galileo in QZSS, ki omogoča neprimerno bolj natančno določanje lokacije. Če načrtujemo počitnice na obali, je to dobra priložnost za preizkus novega športnega načina. Prostega potapljanja do globine 30 metrov.

  Ko smo že pri počitnicah. Naj vas ne skrbi, če pozabite doma napajalnik. Baterija večje različice z ohišjem iz titana zagotavlja 14-dnevno (8 v primeru zahtevne uporabe), medtem ko manjša keramična obljublja 7-dnevno (4 pri zahtevni uporabi) avtonomijo delovanja. Brezžično polnjenje je zdaj v primerjavi z urami Watch GT 2 Pro hitrejše za kar 30 %, kar omogoča preprosto ohranjanje primerne ravni napolnjenosti baterije.

  Zanesljiva pomočnica

  Ne samo, da se popolnoma zlije z vsakim modnim slogom in jo lahko uporabljamo na različne načine, s številnimi možnosti beleženje dejavnosti in spremljanja zdravja postane pametna ura Huawei WATCH GT 3 Pro zanesljiva pomočnica. Če ji bomo dali priložnost, bo postala zakladnica napotkov, kako lahko izboljšamo življenje.

  Povezan ekosistem naprav

  Danes središče pametnega ekosistema velikokrat predstavljajo pametni telefoni. Na tem področju je Huawei v zadnjem času močno okrepil ponudbo, in sicer z modeloma Huawei P50 Pro in Huawei P50 Pocket. Njima pa se pridružujejo še druge pametne naprave, ki olajšajo vsakdanje življenje. Najprej so tu pametni telefoni Huawei nova 9 SE, Huawei nova 9in Huawei nova 8i, ki jim sledijo še pametne ure serije Watch GT 3, monitorja MateView in MateView GT, nadvse čudovite in inovativne slušalke FreeBuds Lipstick in pametna ura za tekače Huawei Watch GT Runner.

  Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Ti pošljemo izbor TOP vsebin raje na email?

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.

  Izbor TOP vsebin na tvoj email ↓

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.