Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  S čudovitim dogodkom, popestrenim z modno revijo ikonične Pentlje in prijetnim druženjem za novinarje, predstavnike Huaweia in ambasadorje znamke, smo pozdravili prihod novih pametnih ur Huawei WATCH GT 3 Pro. Ker smo iz preteklih serij že kar razvajeni, da nas osupnejo in postrežejo s paleto novega, so bila tudi pričakovanja ob lansiranju nove serije visoka. In več kot presežena.

  Modni sprehod s Pentljo in Huawei WATCH GT 3 Pro

  Seveda pa elegance novih ur nismo ogledovali le na razstavnih policah, ure so zares oživele in zaživele na zapestjih manekenk in manekena. Izkazale so se kot eleganten in vsestranski kos nakita, saj so se uspešno zlile z vsemi predstavljenimi stili.

  V pričakovanju najbolj vroče sezone v letu nas niso navdušile le obleke v najbolj živahnih odtenkih, temveč nas to poletje čaka kar zajetno število super modnih in hkrati tudi opaznih dodatkov. Poleg torbic in obutve, pokrival in ogrlic v ospredje stopajo tudi inovativni dodatki, kot so Gogine pentlje in seveda zapestne ure. Da so Huawei WATCH GT 3 Pro pametne ure pravi statement primerki, smo videli v kombinaciji z najbolj šik kreacijami, ki so nastale pod taktirko Goge Štiftar in Matjaža Plošnjaka, ki sta poletnim stilom dala svoj pečat.

  Pentljin prepoznaven stil, biseri, pentlje in veliki cvetovi, barva fuksije, bleščice, plise, pike in naborki. Premišljeno uporabljeni elementi, ki delujejo prefinjeno, obračajo glave in pustijo neverjeten vtis. Enako lahko rečemo za serijo pametnih ur WATCH GT 3 Pro. Prav gotovo vas ne bodo pustile ravnodušnih, zagotovimo pa vam lahko, da se bo za njo obračal tudi vaš pogled.

  Pametne ure, ki poleg bogate vsebine, očarajo tudi s prefinjenim videzom

  Generalni manager Adriatic regije Liao Jia je v pozdravnem nagovoru povedal: »Tudi za nami je obdobje polno izzivov, ko smo se še bolj zakopali v delo, da smo lahko trgu ponudili vrhunski izdelek, ki je vsem v ponos in je na trgu pametnih ur ponovno postavil še višje standarde, uporabnikom pa prinesel najboljše iz sveta tehnologije in estetike.«

  Tomaž Sobočan iz slovenske podružnice podjetja Huawei je pripravil prestavitev večje 46-milimetrske in manjše 43-milimetrske različice ur Huawei WATCH GT 3 Pro in izpostavil inovacije ter ostale premijske lastnosti, zaradi katerih sta izdelka nekaj posebnega. Titan in keramika zagotavljata kar največjo odpornost na praske, zaslon AMOLED, zaradi katerega bomo na uro videli tudi ob močnem soncu ter pester izbor številčnic, ki jih najdemo v aplikaciji Huawei Zdravje – to je tisto, kar nas prepriča na prvi pogled.

  Ura je lahko tudi naš športni trener, saj ima funkcijo trenerja golfa, teka in celo potapljanja. Ena izmed glavnih izboljšav, ki jo prinaša serija WATCH GT 3 Pro, je prosto potapljanje v sladki in slani vodi kar do 30 m. Dvopasovni satelitski sprejemnik pa zagotovi, da je izris prehojene poti izredno natančen. Vadbe lahko po željo dodajamo ali odvzemamo, tako da dobimo kar se da personaliziran seznam športnih aktivnosti. Vrsto funkcij in beleženja podatkov bodo veseli tudi kolesarji, ki bodo z uro lažje spremljali svoj napredek.

  Kako pa je poskrbljeno za spremljanje vašega zdravja? 8 optičnih elementov tipala za srčni utrip zagotavlja zelo natančne podatke, merimo lahko še vsebnost kisika v krvi, telesno temperaturo (preko temperature kože). Za čim boljše spanje bo poskrbela tehnologija TruSleep 2.0 s predlogi za boljše spanje. Tukaj je še merilec ravni stresa in pripadajoče dihalne vaje za umirjanje. Ženske se bodo razveselile menstrualnega koledarčka, ki bo opozarjal tudi na dneve ovulacije.

  Vzdržljiva baterija, ki bo poskrbela, da bo manjša ura z vami do 7, večja različica pa do 14 dni, ne bo razočarala. Na voljo so vam še funkcije odgovarjanja na kratka sporočila (SMS) z zaslona ura, sprejem telefonskih klicev, predvajanje glasbe na povezane brezžične slušalke in izjemo uporabna funkcija, proženje kamere telefona z zaslona pametne ure.

  Huawei WATCH GT 3 Pro bodo zaživele na povsem različnih zapestjih – in se zlile s prav vsakim!

  Ura obljublja, da bo očarala popolnoma vse – športne navdušence, adrenalinske zanesenjake, poznavalke mode, mlade močne ženske, razigrane igričarke … In prav tako pester je tudi nabor ambasadorjev Huawei, ki bodo pametno uro preizkušali oz. v raziskovanju serije GT 3 Pro že uživajo.

  Kaya Solo je ena tistih vplivnic, ki želi tehnologijo približati tudi ženskemu občinstvu. Sama pravi, da je tehnologija njena strast, v svojih vsebinah pa se dotika tudi mode in ličenja in medosebnih odnosov. Uro je že preizkušala dober teden in nam povedala: »Zaljubila sem se vanjo! Kot velika ljubiteljica prednosti, ki nam jih prinaša digitalno, a hkrati zvesta oboževalka analogne klasike, sem v GT 3 Pro našla tisto pravo kombinacijo!«

  Gaja Prestor je pred nekaj dnevi na intimnem koncertu predstavila svojo novo pesem Sledi. Gaja je s petjem začela že v otroštvu, glasba pa ni njena edina strast. »To so resnično tista področja, ki me navdajo s prav posebno energijo in pričarajo metuljčke, a ne pozabimo, da skoraj vse povezuje in prepleta tehnologija. V resnici sem tudi velika ljubiteljica tehnologije,« je povedala Gaja.

  Lorelli Flego je bila moda položena že v zibko. S svojo brezhibno urejenostjo vedno prepriča, dobro pa se znajde tako v umirjenih in drznih stilih. Kljub temu da je okoli Lorelle večkrat živžav, pa ceni tudi tišino. Takrat pravi, da se čas ustavi in šele takrat lahko slišiš samega sebe. Ura bo v teh trenutkih dobra družba, saj bo z dihalnimi vajami Lorello hitro ponesla v zen stanje. A Lorella seveda takoj navdušeno poudari, da se bo ura krasno kombinirala tako s športnimi kot z elegantnimi stili, da jo vidi celo v kombinaciji z večerno obleko – Lorella, veselimo se vseh inovativnih kombinacij, ki nam jih boš ponudila.

  Franko Bajc že zelo dobro pozna predhodnice ure WATCH GT 3 Pro. Sam pravi, da je čas zanj zelo dragocen, saj ga ne moreš več dobiti nazaj, ko mine. Glede na vse športne avanture, ki se jih Franko loteva, bo morala ura čez zahtevne teste, a Franko ne dvomi: »Huawei pametne ure so z mano že od prvega modela, uživam v preizkušanju mej in novih inovacijah, ki jih ponuja vsak nov model. Huawei WATCH GT 3 Pro me je seveda najbolj razveselila predvsem z zagotovilom, da je primerna tudi za potapljanje do globine 30 m celo v slani vodi. Že vidim, da bom užival v teh izzivih.«

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje