Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Dolgo pričakovan tablični računalnik Huawei MatePad 11 je prispel na slovenski trg! V prednaročilu je na voljo od ponedeljka 9. avgusta. Vsi, ki ga bodo naročili do 22. avgusta oziroma do razprodaje zalog, bodo brezplačno prejeli še odlično pisalo M-Pencil druge generacije in magnetno tipkovnico v vrednosti več kot 150 €. Tablični računalnik Huawei MatePad 11 bo sicer od 23. avgusta voljo po priporočeni maloprodajni ceni 469 €.

  Huawei MatePad 11 se pridružuje družini tabličnih računalnikov Huawei in je prvi s hitrim 120-herčnim zaslonom ločljivosti 2.560 × 1.600 slikovnih pik. Ponuja neverjetno tekoč prikaz slike pri široki paleti vsebin. Visoka hitrost osveževanja se še posebej dobro izkaže pri video posnetkih in igrah, kar omogoča popolno uživanje v podrobnostih in gladki grafiki, prednosti zaslona pa se pokažejo tudi med brskanjem po spletnih straneh in dokumentih. Z impresivno hitrostjo osveževanja omogoča tudi zelo občutljiv vnos rokopisa, medtem ko prilagajanje hitrosti podaljšuje življenjsko dobo baterije.

  Neverjetne barve in zaščita oči

  Zaslon novega tabličnega računalnika Huawei MatePad 11 ni samo hiter, zmogljivosti kaže tudi v podpori barvnega obsega DCI-P3. Poleg ustvarjanja neverjetnih barv, zaradi katerih so fotografije in video posnetki izjemno živahni, je zasnovan za zmanjšanje izpostavljenosti škodljivi modri svetlobi in utripanju, ki sta glavna dejavnika utrujanja oči. Tablični računalnik ima certifikat TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) in TÜV Rheinland Flicker Free, kar zagotavlja varnost in jamstvo, da je vid zaščiten, tudi po več urah dela.

  Popolnoma novo namizje

  Na novi tablični računalnik je naložen najnovejši operacijski sistem HarmonyOS, ki ponuja okolje za povezovanje in sodelovanje različnih vrst naprav.  Ta zagotavlja bolj priročno, gladko in varno izkušnjo. Nudi popolnoma novo namizje, ki prikazuje vse najpomembnejše informacije v čistem, lepo urejenem uporabniškem vmesniku. Na dnu so najpogosteje uporabljene in nedavno uporabljene aplikacije, ki uporabnikom omogočajo preprosto iskanje najljubših aplikacij. Novi pripomočki za storitve lahko prikažejo tudi informacije v realnem času in omogočajo dostop do določenih funkcij aplikacije, ne da bi jo bilo treba zagnati. Te pripomočke lahko postavite kamorkoli in jih popolnoma prilagodite svojim potrebam.

  Sodelovanje na več zaslonih

  Sodelovanje na več zaslonih podpira interakcijo med tabličnim računalnikom in ponuja tri načine delovanja, ki napravam omogočajo skupno delo na nove načine. Zrcalni način omogoča, da računalniški zaslon projiciramo na tablični računalnik, tako ga spremenimo v risalno tablico, ki jo je mogoče povezati z drugo generacijo pisala HUAWEI M-Pencil za hitre risbe in občutljiva kaligrafska dela. Če opravljate pisarniško delo, lahko izkoristite razširjen način in si priskrbite drugi zaslon za računalnik, pri čemer uživate v še več prostora na zaslonu za delo. Inovativni način sodelovanja pa omogoča resnično interakcijo med sistemoma HarmonyOS 2 in Windows, kar omogoča prenos vsebine, kot so besedilo, slike in dokumenti med povezanimi napravami, s preprostim vlečenjem in spuščanjem.

  Poleg sodelovanja na več zaslonih, tablični računalnik Huawei MatePad 11 podpira sočasni prikaz do štirih aplikacij in dveh plavajočih oken za boljšo izkušnjo večopravilnosti. Omogočeno je tudi delovanje ene aplikacije v dveh oknih. V primeru spletnega nakupa lahko sočasno odprete ponudbi dveh izdelkov, vsako v svojem oknu in ju primerjate. Tovrstne zmogljivosti novega tabličnega računalnika podpira že več kot 4.000 aplikacij.

  Štirje zvočniki za popoln zvok

  Zasnovan kot vsestranska in za različne namene uporabna naprava, tablični računalnik Huawei MatePad 11 prinaša poglobljeno zvočno izkušnjo s štirikanalnim zvočnim sistemom. Štiri zvočnike z visoko amplitudo so uglasili strokovnjaki podjetja Harman/Kardon, kar zagotavlja, da je reprodukcija zvoka zvesta originalu.

  Minimalistično oblikovanje v lepi mat sivi barvi, hitra povezava Wi-Fi, številne pametne funkcije (Huawei Share, množilnik aplikacij, sodelovanje na več zaslonih) in impresivni zvočni učinki, zagotavljajo nemoteno in tekočo izkušnjo uporabe tega novega tabličnega računalnika s 27,8-centimetrskim (10,95-palčnim) zaslonom in težo le 500 gramov. Po 23. avgustu bo na voljo po priporočeni ceni 469 €.

  Širok ekosistem naprav Huawei

  Huawei MatePad 11 je le ena od najnovejših naprav iz širokega ekosistema na voljo na slovenskem trgu, poleg brezžičnih slušalk FreeBuds 4, pametne ure serije Watch 3 in pametne zapestnice Band 6. Huawei je pred kratkim predstavil tudi novo serijo tabličnih računalnikov MatePad, ki obsega modele MatePad Pro 12.6, MatePad Pro 10.8 in računalniška monitorja MateView in MateView GT, ki se pridružujeta 23,8-palčnemu modelu Huawei FullView.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje