Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Huaweiu je švicarska organizacija SGS za najnovejši model izredno lahkih in udobnih pravih brezžičnih slušalk (TWS) s tehnologijo aktivnega izničevanja hrupa druge generacije (ANC 2.0) in visoko kakovostnim zvokom, Huawei FreeBuds 4, izdala pametno zeleno potrdilo.

  Globalni tehnološki velikan Huawei je objavil, da so brezžične slušalke FreeBuds 4 s strani mednarodno priznane organizacije za inšpekcijske preglede, ocenjevanje, testiranje in certificiranje SGS prejele pametno zeleno potrdilo. Strokovnjaki so v postopku preverjanja ustreznosti slušalke celovito ocenili glede na varnost vgrajenih materialov, varnost uporabe in nošenja, zaščito pred sevanji ter varnost in učinkovitost baterije. Priznanje, ki dokazuje vodilno raven varstva okolja, zdravja in zagotavljanja varnosti, so že prejele tudi slušalke Huawei FreeBuds Pro in FreeBuds 4i.

  Huawei je z zelenimi in energetsko varčnimi tehnološkimi inovacijami predan izpolnjevanju družbene odgovornosti ter varovanju zdravja in okolja. Po letih napredka so namreč zeleno zasnovo varovanja okolja vključili na vse ravni delovanja podjetja, od načrtovanja izdelkov, oblikovanja, preko raziskav in razvoja do proizvodnje, dobav in vzdrževanja izdelkov.

  Vgrajeni materiali: Prave brezžične slušalke postajajo vse bolj priljubljene po zaslugi udobja in prenosljivosti. Ker gre za izdelke, ki so ves čas v stiku s kožo, so pozornost namenili varnosti uporabe in varovanju okolja. Huawei je celo presegel predpise, saj so si zastavili neverjetno stroge zahteve okoljske primernosti embalaže glede deleža plastike, papirja in uporabe trajnostnega črnila.

  Varovanje zdravja: Slušalke Huawei FreeBuds 4 ne izpolnjujejo le obveznosti mednarodnih standardov varne jakosti zvoka slušalk Bluetooth, temveč nudijo funkcije odpravljanja hrupa v različnih primerih rabe. S tem je zagotovljena višja raven varovanja sluha in ustvarjena prijetnejša izkušnja poslušanja.

  Nošenje: Slušalke FreeBuds 4 so zaradi nizke teže in natančne izdelave izredno udobne za nošnje, ne glede ali gre za dolgotrajno ali kratkotrajno uporabo. Ocena ocenjevalcev je zato izredno pomembna, saj omogoča preprostejše iskanje najbolj udobnega para ušesnih čepkov.

  Varnost pred sevanjem: Kar zadeva varnost pred elektromagnetnim valovanjem, je vrednost SAR več kot 40 nižja od mednarodno sprejete kot primerne, kar dokazuje Huaweievo zavezo k zaščiti zdravja uporabnikov.

  Varnost baterije: Prav tako je v skladu z najvišjimi standardi zasnovana baterija, kjer je poleg zagotavljanja dolge življenjske dobe poskrbljeno tudi za varnost delovanja. Litijeve baterije so zaščitene pred pregrevanjem, preobremenitvijo in kratkim stikom. Slušalke zaznajo in se primerno odzovejo na previsoke ali prenizke temperature ter so prestale vse mehanske in termične teste.

  Odlične zmogljivosti

  Za učinkovito izničevanje hrupa v različnih situacijah, slušalke FreeBuds 4 uporabljajo tehnologijo prilagajanja ušesom (AEM – Adaptive Ear Matching). Med vklopljeno funkcijo aktivnega izničevanja hrupa ušesna čepka samodejno zaznata obliko obeh ušes in določita optimalne nastavitve za vsakega uporabnika posebej, s čimer so pri Huaweiu dosegli najbolj udobno izkušnjo uporabe tovrstnih slušalk do zdaj

  Udobnost je ključna pri zagotavljanju optimalne uporabniške izkušnje. V primerjavi s slušalkami Huawei FreeBuds 3, so nove Freebuds 4 doživele kar 13 optimizacij velikosti, kar se je odrazilo tudi na zmanjšanju teže. Ušesni čepek namreč tehta vsega 4,1 g. Poleg tega je ohišje slušalk ukrivljeno za boljše prilagajanje. Posledica niza optimizacij pa nista le boljše udobje pri nošenju in večja togost, temveč so vplivale tudi na izboljšano delovanje aktivnega izničevanja hrupa.

  Posebej pomembna je funkcija povezave z dvema napravama. Ne glede ali gre za napravo Huaweia ali katero od pametnih naprav s sistemi Android, iOS in Microsoft, vse lahko povežete s slušalkami Huawei FreeBuds 4. Na ta način lahko uživate v najljubši glasbi, filmu ali seriji, ne da bi zamudili klic, saj slušalke v tem primeru samodejno zaustavijo predvajanje in se preklopijo na pametni telefon.

  Širok ekosistem naprav Huawei

  Huawei je nedavno poleg brezžičnih slušalk FreeBuds 4 predstavil še pametne ure serije Watch 3, ki so že dostopne na trgu, pametne zapestnice Band 6, novo serijo tabličnih računalnikov MatePad, ki obsega modele MatePad Pro 12.6, MatePad Pro 10.8 in MatePad 11 ter računalniška monitorja MateView in MateView GT, ki se pridružujeta 23,8-palčnemu modelu Huawei FullView

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje