Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Boji za naziv vodilnega v tehnološki industriji se nadaljujejo. V 32 letih je Huawei vedno premikal meje možnega z vlaganji v raziskave in razvoj novih tehnologij ter vključitvijo inovativnosti v svoj podjetniški DNK. A še najbolj, ker je postavil potrebe uporabnikov na prvo mesto. Podjetje je bilo prvo na mnogih področjih, da bi uporabnikom zagotovili najboljšo izkušnjo uporabe naprav.

  Premikanje mej mobilne fotografije

  • Huawei se trudi zagotoviti izjemno mobilno fotografijo, ki je na voljo vsakomur. Z legendarnim nemškim podjetjem Leica sta leta 2016 soustvarila prvo dvojno kamero na svetu z edinstveno tehnologijo združevanja informacij dveh tipal, barvnega in črno-belega, za kakovost mobilnih fotografij, ki je bila do tedaj nedosegljiva.
  • Črka “P” v imenu serije pomeni “fotografija” izhajajoč iz angleškega izraza zanjo. P30 Pro sodi med najboljše pametne telefone tudi po zaslugi revolucionarnega sistema štirih kamer Leica z objektivom Super Zoom, 5-kratno optično in 10-kratno hibridno povečavo. Rezultat pa so še nikdar prej videne fotografije visoke ločljivosti in bogatih podrobnosti.

  Porsche Design

  Leta 2018 je Huawei predstavil pametni telefon Huawei Mate RS s prefinjeno obliko, pod katero so se podpisali oblikovalci nemškega podjetja Porsche Design. Naprava je narejena z izjemno natančnostjo, saj je vsaka komponenta, vsak delček, prisoten z razlogom in na ravno pravšnjem mestu, da bi uporabniku zagotovili najboljše zmogljivosti in estetiko.

  • Tipali prstnega odtisa zadaj in tudi pod zaslonom pa sta namenjeni večjemu udobju in preprostemu odklepanju telefona.

  Baterija

  Telefon z dolgoživo baterijo ni samo želja ampak potreba uporabnikov.

  • Huawei verjame, da morajo biti raziskave in razvoj usmerjeni k tržnemu uspehu in potrebam kupcev, da bi jim zagotovil celovito zbirko rešitev, med katerimi je življenjska doba baterije ves čas pomebno vprašanje.
  • Primer upoštevanja potreb uporabnikov so naprave serije Mate, ki so prepoznane po velikih in zmogljivih baterijah ter posledično dolgi življenjski dobi. Huawei Mate 9 je leta 2016 prehitel tekmece z baterijo kapacitete 4000 mAh, dve leti kasneje pa je Huawei Mate 20 Pro mejo premaknil na 4200 mAh.

  Industrijski standardi

  Kako digitalizirati svet?

  • Huawei si prizadeva ustvariti popolnoma povezan inteligentni svet in ljudem povsod po svetu omogočiti, da izkoristijo vse prednosti tehnologij. Na številnih področjih skupnosti nimajo ali pa imajo omejen dostop do trajnostnih, popolnoma delujočih in komunikacijskih tehnologij.
  • Huawei je edini ponudnik, ki lahko zagotovi celovite sisteme mobilne telefonije pete generacije (5G), saj že pet let zanj razvija naprave in sisteme. V razvojnih oddelkih dela več kot 1000 ljudi. Zahvaljujoč temu je Huawei vodilni na tem področju.
  • Huawei je za stranko bazne postaje postavil na višini 6500 metrov, da bi zagotovili mobilno omrežje okoli Mount Everesta. S tem potrjuje uresničevanje zaveze po vseprisotni povezljivosti in neomejenih možnostih.

  Huawei jamstvo

  Nov pristop k varstvu uporabnikov.

  • Huawei bo poskrbel za dobrobit uporabnikov, ne samo s takojšnim in priročnim popravilom v pooblaščenem servisu, temveč tudi z možnostjo enkratne menjave razbitega zaslona in/ali zadnje stranice pametnih telefonov serije P30. Ta možnost velja ob nakupu telefona in registracijo v aplikacijo HiCare do konca julija z veljavnostjo 12 mesecev.
  • Storitev bo namenjena tudi lastnikom starejših pametnih telefonov Huawei, ki bodo deležni visokih popustov pri zamenjavi razbitega zaslona.

  Podjetje Huawei sodi med večja po številu priznanih patentov, bilo pa je tudi prvo kitajsko podjetje, ki se je uvrstila na globalno lestvico Fortune Global 100 in to zgolj po 32 letih obstoja. Inovacije pa nimajo osnovne le v goli tehnologiji, temveč so osredotočene tudi na uporabniško izkušnjo. Podjetje letno v raziskave in razvoj vloži več kot 10 odstotkov prihodkov, vanje pa je vključenih več kot 80 tisoč zaposlenih oziroma kar 45 odstotkov vseh.

  Več o programu: https://consumer.huawei.com/si/support/screen-protection/

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje