Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Z najnovejšo posodobitvijo aplikacije SmartThings na uri Galaxy Watch lahko uporabniki nadzorujejo svoj pametni dom bolje kot kdajkoli prej.

  Ljubljana, 1. marec 2023 – Podjetje Samsung Electronics je napovedalo novo posodobitev aplikacije SmartThings na serijah pametnih ročnih ur Galaxy Watch5 in Watch4, ki uporabnikom ponuja še enostavnejše in pametnejše upravljanje pametnega doma.

  Uporabniki ur Galaxy Watch lahko z najnovejšo posodobitvijo aplikacije SmartThings lažje in bolj priročno upravljajo svoje povezane naprave kar z zapestja. Uporabnikom ure Galaxy Watch tako ni treba več odpirati aplikacije za dostop do storitve SmartThings pač pa preprosto podrsajo desno na zaslonu ure. S temi novimi funkcijami lahko uporabniki svoj dom nadzirajo in varujejo od koderkoli.

  Posodobljene funkcije SmartThings za Galaxy Watch (v1.1.08):
  • Prvič je na voljo predvajanje v živo z domače kamere in kamere vratnega zvonca s kamer Ring in Nest, ki podpirajo protokol WebRTC. Uporabniki kamere zvonca se lahko s pomočjo ure Galaxy Watch tudi neposredno pogovarjajo z gosti, ki so pred njihovimi vrati. 
  • S pomočjo ure Galaxy Watch je sedaj možno neposredno upravljanje razširjenega seznama Samsung naprav in naprav drugih proizvajalcev – na primer: SmartTag, čistilcev zraka, termostatov in senčil. To je bilo prej mogoče le s pomočjo pametnega telefona.
  Nove funkcionalnosti vključujejo:
   • SmartTag: Začetek/zaustavitev zvonjenja in uravnavanje glasnosti zvonjenja
   • Čistilci zraka: Prilagoditev hitrosti ventilatorja
   • Termostati: Nastavitev temperature in krmiljenje nastavljene temperature ogrevanja/hlajenja
   • Senčila: Trije ukazi po meri (odprto, zaprto, pavza), prilagoditev stopnje senčenja

  S pomočjo ure Galaxy Watch je sedaj možno tudi daljinsko upravljanje povezanega televizorja z novo dodano funkcijo upravljanja med napravami (D2D), ki brez težav poveže uro Galaxy Watch z bližnjim televizorjem Samsung Smart TV. 

  O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

  Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje

  na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov ter pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in LED.

  Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje