Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Huawei je najavil dosegljivost pametnega telefona Huawei Y6s atraktivnega videza, z 8-jedrnim procesorjem, zadnjo kamero razločljivosti 13 milijonov slikovnih pik in baterijo kapacitete 3020 mAh. Njegova največja odlika pa je priporočena cena 179,99 evra.

  Huawei Y6s je narejen po sodobnih smernicah, ki zahtevajo ozko podolgovato ohišje ter velik zaslon Dewdrop, ki pokriva večji del sprednje površine. Z diagonalo 15,46 cm (6,09 palca) ponuja razločljivost HD (720p) in gostoto 282 pik na palec. Zaslon ima sposobnost blokiranja modre svetlobe, kar potrjuje certifikat TÜV Rheinland in prinaša boljšo izkušnjo med igranjem iger, brskanjem po spletu ali branjem.

  Zmogljiv procesor in velik pomnilnik

  Huawei je veliko pozornosti posvetil zmogljivosti naprave, ki se vrtijo okoli 8 jedrnega procesorja v 12 nm tehnologiji s 4 velikimi jedri s taktom delovanja 2,3 GHz in 4 manjšimi v taktu 1,8 GHz. Zaradi tega je izboljšano delovanje naprave, zmanjšana pa je tudi poraba energije. Huawei Y6s je opremljen z 32 GB pomnilnika za, ki ga lahko s pomnilniško kartico razširite na 512 GB. Zaradi tehnologije stiskanja EROFS, ki izboljša hitrost prenosa datotek in prihrani prostor, vam ga za hranjenje najljubših fotografij in video posnetkov zlepa ne bo zmanjkalo. Ker se Huawei zaveda pomembnosti zaščite podatkov na pomnilniku telefona, je ta opremljen s hitrim in zanesljivim tipalom prstnega odtisa na hrbtišču, odklepanje pa je mogoče tudi s pomočjo prednje kamere in njene sposobnosti prepoznave obraza.

  Sodoben življenjski slog vključuje tudi poslušanje glasbe, zato je Huawei pametni telefon Y6s opremil z zvočnikom Super Linear. Njegova odlika je pametno oddajanje nizkih in visokih tonov tudi pri višji glasnosti. Zaradi tega se telefon dobro obnese tudi kot prenosni zvočnik za poslušanje glasbe doma ali na zabavi s prijatelji.

  Osupljiva kamera

  Fantastične trenutke svojega življenja lahko kakovostno zajemate z zadnjo kamero, ki se ponaša s tipalom ločljivosti 13 milijonov svetlobnih pik in zaslonsko f/1.8. Zaradi široke odprte zaslonske lahko kamera zajame do 50 % več svetlob, zato bo boljša tudi kakovost in jasnost vaših fotografij ne glede na svetlobne pogoje. Odlična je tudi sprednja kamera, ki se ponaša s tipalom ločljivosti 8 milijonov pik.

  Celovitost pametnega telefona Huawei Y6s zaokrožujeta baterija s kapaciteto 3020 mAh in operacijski sistem EMUI 9.1. Zaradi pametne optimizacije baterije, ki usklajujejo delovanje programske in strojne opreme, bo telefon zdržal skozi cel dan. Sistem z inovativnim uporabniškim vmesnikom pa omogoča preprosto uporabo in brezhibno uporabniško izkušnjo.

  Pametni telefon Huawei Y6s, o katerem lahko več izveste tudi tukaj, je na voljo v dveh barvah, za kateri je Huawei našel inspiracijo v naravi. Orhidejno modra (Orchid Blue) prinaša deljen videz z zgornjim sijajnim in spodnjim matiranim delom, ki se učinkovito upira madežem prstnih odtisov. Zvezdno črna (Starry Black) pa prinaša skrite odsevne delce, ki se na svetlobi bleščijo in ponazarjajo zvezdno nebo.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje