Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Najbolj priljubljeni trendi nas navadno zapustijo tako hitro kakor pridejo. Včasih pa se odločijo, da nam bodo tudi naslednjo modno sezono stali ob strani – morda celo bolj opazni! In kateri so tisti najbolj očitni?

  Romantične baretke

  Svojo modno kombinacijo to pomlad lahko obogatite z neuradnim francoskim simbolom – baretko. Nekoč ključni kos vsake „prave” Parižanke je nazaj in tokrat v veliko bolj kul izvedbi kot kdaj koli prej. Nosijo se v kombinaciji s čipkastimi topi, bogato izvezenimi oblekami, trendi ponči in uporniškimi bomberji … Pravilo je, da pravila ni!

  Široko … širše … najširše

  Raven, a hkrati zelo širok kroj, ki prosto pada od bokov pa vse do sredine stegen, kolen, sredine meč ali pa vse do tal, cilja tako na urejenost in eleganco kot tudi udobje in dobro počutje. Kombinacij in možnosti je pri širokih hlačah ogromno, zato si le dovolite biti ustvarjalni. Pri tem trendu izgovori o postavi ne pridejo v poštev, zato ga le veselo izkoristite v svoj prid.

  Statement uhani

  Zadnji dve leti smo priča predvsem velikim in opaznim kosom nakita, ki je skoraj popolnoma izpodrinil minimalističen in diskreten nakit. Uhani, ki tako s svojo obliko kot barvo privabljajo poglede, najdete v veliko različicah. Ti pridejo posebej prav v tistih trenutkih, ko boste mnenja, da vašemu stajlingu “nekaj manjka”.

  Športna disciplina

  Obsesija s športnimi copati se nadaljuje. Ta modni trend, ki se vsako leto dodatno stopnjuje, bo tudi to pomlad odlikovala unikatnost ter mešanica zanimivih materialov in detajlov. Nosijo se v kombinaciji s krilom, kavbojkami, poslovnimi ali elegantnimi ženskimi oblekami – v vseh oblikah, kombinacijah in barvah. Ne glede ali boste izbirali “grde” – tako imenovane “dad sneakers” – ali pa bolj elegantne in zanimive modele, ki jih lahko najdete v novi kolekciji ara, vsi modni navdušenci in navdušenke se enoglasno strinjajo – superge so kul!

  Damski volani

  Najprej so se v velikem slogu vrnile bluze z volani, nato se je ta romantični dodatek razširil na vse modne kose in to v precej impresivni podobi. Predimenzionirani in majhni volani ter nabori na nepričakovanih mestih so osvojili ulično modo v rekordnem času. Volani bodo eden izmed top modnih trendov tudi letošnjo pomlad, ki ne bodo izžarevali zgolj romantike. Presenetili nas bodo namreč v nadvse seksapilni obliki. Naj se modna pomlad začne!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje