Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Uhani se v svet mode vračajo kot glavni kos nakita! Pozabite prepletene ogrlice in neprijetne prstane – vse, kar potrebujete, so t.i. statement uhani!

  Modni navdušenci posegajo od tradicionalnih visečih uhanov iz leta 1920 in vse do modernih kosov, ki se ponašajo z norimi oblikami ali pa minimalizmom. Kako izbrati par, ki bo dosegel želeni učinek? Sledi trem zlatim pravilom, ki bodo tvoj nov kos nakita postavila v ospredje!

  SPETI LASJE

  Že preprost čop, za katerega porabiš manj kot minuto, lahko ta kos nakita postavi v ospredje. Z lasmi, odmaknjenimi od obraznih potez, bo dober par uhanov mimoidočim kradel poglede (med katerimi se bo zagotovo našel tudi kakšen ljubosumen!). S pričesko, v katero vložiš malce več truda in ji dodaš viseče uhane, boš pripravljena na nepozabno noč!

  Če pa se ponašaš s krajšo frizuro, lahko enak učinek dosežeš že s prikupnimi malimi uhani, ki bodo tvojemu izgledu dodali piko na i. Kljub svoji velikosti se lahko dober kos nakita venomer odkupi z unikatnostjo. S tem pa preidemo na naslednjo točko.

  UNIKATNOST

  Za nakit lahko daš celo premoženje, a ta z neizvirnostjo izgublja na svoji vrednosti. Vsaka izmed nas si želi kos, ki bo pripadal samo nam, zato kaj kmalu izgubimo veselje do nošenja naše nove ogrlice, ko enak kos nakita opazimo na sodelavki (in se podzavestno prepričamo, da njej bolje pristoji).

  Zato je, ko se odločimo za nakup novih in kvalitetnih uhanov, pomembno pozornost posvetiti tudi unikatnosti izdelka. Individualnost je najpogostejša za ročno izdelan nakit, zato le pokukajte na spletne strani ustvarjalnih posameznikov ki svoj talent v obliki nakita delijo z drugimi.

  Žive barve in unikatni vzorci privabljajo pozornost

  Žive barve in unikatni vzorci privabljajo pozornost

  IZZIVALNE BARVE IN ZANIMIVE OBLIKE

  Seveda največjo vlogo pri opaznosti vsake vrste nakita igrajo barve, oblike, material in velikost. Uhani pri tem niso nikakršna izjema – večji kot so, bolj so opazni. Vsakdanje, nevtralno in minimalistično okrasje za ušesa zagotovo ne bo privabilo veliko pogledov.

  Veliko vlogo pri izbiri teh elementov med samim izborom uhanov pa zagotovo igra vaš osebni stil in drznost. Zakaj je temu tako? Osebni stil je varno območje, v katerem vam ni potrebno eksperimentirati z novimi barvami in oblikami. A ravno zato pri izbiri nakita ne ponuja veliko možnosti – te lahko najdete s pomočjo vaše drznosti. Si upate stopiti izven cone udobja in poiskati izzivalen par uhanov? Zdaj je čas! To poletje se uhani kot modni dodatek vračajo v samo ospredje – kjer so prej blestele ogrlice, bodo zdaj sijali ravno uhani.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje