Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Mihaela Kežman se z izdelavo unikatnega nakita začela ukvarjati pred dobrimi šestimi leti. Iz polimerne gline z mečkanjem, mešanjem in kombiniranjem ustvarja čudovite izdelke v obliki uhanov, ogrlic in prstanov. Izdelava nakita je sčasoma iz hobija prerasla v posel.

   

  “Najraje delam po navdihu in preizkušam nove možnosti.” – Mihaela Kežman

   

  Najraje izdeluje ogrlice, pri katerih navadno najde največ možnosti poigravanja z obliko. Rada se usmerja v svet nepravilnih oblik in asimetrije, obenem pa kombinira živahne barve. “Pri ustvarjanju , kako z nakitom poudariti v ženski njeno edinstvenost in nežnost, ki se prepletata s trdnostjo in hkrati krhkostjo, ki jo vse ženske nosimo s seboj.”

  Pri izdelavi nakita se Mihaela rada poigra z različnimi odtenki

  Pri izdelavi nakita se Mihaela rada poigra z različnimi odtenki

  Unikaten ročno izdelan nakit predstavlja odlično darilo za vaše najbližje! Ročna izdelava poveča trajnost in ekskluzivnost nakita, katerega vrednost se v daljšem časovnem obdobju povečuje. Spomin, vezan na določeno osebo, bo s kosom nakita za razliko od vrtnice ali čokolade povezan vse življenje.

  Z unikatnimi kosi nakita lahko v ospredje stopite vi ali vaša najboljša prijateljica! Zaradi živih barv, zanimivih vzorcev in edinstvene izdelave boste z nošenjem teh modnih dodatkov zagotovo pritegnili poglede mimoidočih. Da izgled povežete v celoto, se lahko odločite za nakup ujemajočih se kosov nakita – Mihaela namreč izdeluje tudi komplete, ki vključujejo zapestnico, par uhanov in verižico z enakim dizajnom.

  S kompletom nakita izpopolnite svoj izgled!

  S kompletom nakita izpopolnite svoj izgled!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje