Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Bližajo se poletni dopusti in s tem pakiranje, ki pa je za marsikoga stresno, saj ne želi ničesar pustiti doma, kovčki pa ga hitro postavijo na realna tla. Ne glede na to, kam se odpravljate v toplih poletnih mesecih, poskrbite, da bodo čevlji za poletni dopust udobni in primerni vašim aktivnostim. Čevlji ara bodo zadovoljili obe lastnosti, ki jih želite na potovanju – udobje in moderen izgled. Da pa ne boste zgrešili z izbiro obutve, vam razkrivamo edine čevlje, ki jih zares potrebujete za poletni dopust.

  Čevlji za poletni dopust naj bodo udobni

  Najpomembnejša lastnost čevljev za poletni dopust je udobje. Seveda je zaželeno, da so čevlji moderni in lepo izgledajo, a bolj kot to je pomembno, da se v njih počutite dobro. Udobje je, torej, ključ za polno doživetje potovanja. Izberite čevlje ara, ki se lepo prilegajo obliki vaših stopal in ki so izdelani iz kakovostnega usnja, ki omogoča dihanje.

  Športni copati ali nizki čevlji

  Športni copati ali nizki čevlji ara so obvezna oprema v vaši potovalki, ne glede na to, ali se odpravljate na morje, na izlet v kakšno evropsko prestolnico ali pa v toplice. Zaprti čevlji z vezalkami vam omogočajo varen korak na vsakem terenu, hkrati pa jih lahko po daljšem nošenju in posledičnem zatekanju stopal nekoliko zrahljate. Poleg praktičnosti nošenja pa so športni copati oziroma nizki čevlji ara izredno prilagodljivi tudi v modnem smislu. Lahko jih nosite tako h krilom, kratkim hlačam kot kavbojkam.

  Elegantni čevlji

  Če je na vašem potovalnem seznamu obisk restavracije, teatra ali kakšne druge bolj formalne priložnosti, morate imeti poleg športnih copat s sabo tudi elegantne čevlje. Seveda pa ni potrebno, da eleganca pomeni neudobje. Za potovanje lahko izberete moderne in elegantne čevlje, kot so mokasinke ara.

  Sandale

  V kolikor se odpravljate na morje, so sandali jasno izbira številka 1, saj vašim stopalom ponujajo kar največ zračnosti. Pri tem pa ni potrebno zanemariti kakovosti materialov, iz katerih so izdelani. Ravno nasprotno. Priporočamo vam izbiro usnjenih sandal ara, s katerimi boste udobno prehodili tudi daljše razdalje. Vaša stopala se bodo potila manj in posledično ne boste utrpeli nadležnih žuljev zaradi drgnjenja kože ob plastične materiale. Morate pa imeti v mislih, da je usnje naraven material in kot tak občutljiv na vpliv sonca in soli. Tako kot vaša koža. Zato priporočamo posebno nego in skrb pred, med in po dopustu.

  Tradicija v moderni preobleki

  Čevlji ara slovijo po kakovosti in udobju, v zadnjem času pa navdušujejo z modnim in trendi videzom.

  V njihovi ponudbi lahko najdete: vsestranske in trendi športne copate, igrive balerinke in mokasine, klasične salonarje, za poletje pa je ara na svoje police postavila tudi sandale in natikače, izdelane z obilico obrtniškega znanja in ljubezni do podrobnosti. Obutev ara je na voljo v različnih širinah, za kar najboljše prileganje pa lahko izbirate tudi med polovičnimi številkami.

  Poiščite svoj najljubši par v pestri ponudbi obutve Ara v Modiani (Šiška, Celje in Maribor) in blagovnici Maxi!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje