Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Pomladni trendi letos narekujejo predvsem čevlje, ki dajejo velik poudarek udobju in lahkotnosti nošenja. Če dodamo k temu še naravne materiale, kot je usnje, na katerega prisegajo v podjetju ara, dobite popolno obutev za tople pomladne dni.

  Nizki čevlji, ki dihajo
  Ko je govora o udobju, ne bi smeli sprejemati kompromisov. ara nizki čevlji nudijo vse, kar potrebujete, ko iščete udobno in modno obutev. Tako bodo letos nizki čevlji ara, ki dihajo, predstavljali osnovo za sproščen vsakdanji videz. Nežne pastelne barve bodo poudarile vaš videz z minimalno truda. Lahko jih kombinirate z jeansom, kratkimi hlačami ali pa krili.

  Večna klasika

  Vaša poletna garderoba mora poleg sandal vsebovati tudi kakšen par balerink. Letošnjo sezono, ko bodo ponovno v modi, pa si privoščite še kakšen par več. Balerinke so čevlji, ki omogočajo najbolj raznolike stile. Lahko jih obujete k praktično čemerkoli – od elegantnih oblek do vsakdanjih kril ali jeans hlač. Odlična izbira so tudi za poslovni videz.

  Športni copati za modne navdušenke

  Nič ne spominja na pomlad bolj kot par nizkih športnih čevljev v svetlih barvah. Ti nas – vsaj v mislih – ponesejo v sončne poletne dni, a so dovolj udobni in topli, da so kos še vedno muhastem vremenu. Da bo korak udoben, na vašo dnevno izbiro oblačil brez obotavljanja obujte klasične športne copate ara.

  Pomlad je čas za nove salonarje

  Visoke ali nizke petke, paščki ali brez, rdeče ali črne … izbira je neomejena. Zgodaj spomladi, ko so temperature še prenizke za bose noge, jih obujte v kombinaciji s čudovitimi nogavicami. Te bodo celoten izgled le še nadgradile in dovršile.

  Nepopisno ara udobje

  Ne glede na to, ali ste privrženke petk ali udobnih nizkih čevljev, vam pri ari nudijo celoten paket – udobje, kakovost in eleganco. Tako v podjetju ara predstavljajo linijo obutve, ki je izdelana po tehnologiji »ara HighSoft«. Obutev odlikujejo odlično kopito, skrbno izbrano mehko in elastično usnje, zelo mehak podplat in vložki, ki so izdelani s posebno tehnologijo.

  Športni copati ara pa so znani po svoji inovaciji “Fusion 4”. Funkcija »stretcha« in oblazinjenja v zgornjem delu in podplatu omogoča uporabniku, da doživi udobje nošenja kot še nikoli prej. Dopolnjene so s patentiranim potplatom “Dynergy” z zelo dobro delujočimi oblazinjenimi lamelami za najboljšo udobje na poti. Vse to prispeva k visokemu udobju, prilagodljivosti obutve vašemu stopalu in mehkobi pri nošnji.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje