Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Včasih pride do obdobja v zvezi, ko je seksi trenutkov malo manj ali pa se v postelji akcija začne, ti pa ne uživaš tako kot si včasih. Načini kako obuditi strast, se razlikujejo od zveze do zveze. Vsak ima drugačne želje, fantazije, fetiše, zato je to nekaj do česar boš morala priti sama. Ampak ne skrbi, zate imamo nasvet, ki ga je vredno upoštevati, saj ti lahko pomaga do večjega užitka med seksom, prav tako pomaga priti do orgazma. Seveda je pomembno, da se s partnerjem odkrito pogovarjata o spolnosti in morda poskusita nekaj novega.

  Poleg tega pa poskusi tudi Keglove vaje! Tako je, te vaje so zelo učinkovite in imajo veliko pozitivnih učinkov.

  Kaj Keglove vaje sploh so?

  Ime so dobile po ginekologu Arnoldu Keglu, ki je po dolgoletnem poslušanju pritožb pacientk ugotovil, da je bil glavni vzrok, da imajo ženske po porodu težave z nekontroliranim uriniranjem večinoma neokrepljene vaginalne mišice. Da bi jim pomagal, je razvil sistem vaj za krepitev teh mišic. Ženske so kmalu spoznale še en pozitiven stranski učinek – ženska, ki izvaja te vaje, lažje ter intenzivneje doživi orgazem.

  Keglove vaje ali t.i. vaje mišic medeničnega dna krepijo dve krožni mišici, ki nadzorujeta pretok urina in krčenje vagine.

  Kako jih pravilno izvajati?

  Vaja je zelo preprosta. Stisneš mišice medeničnega dna in jih zadržiš nekaj sekund, se sprostiš in ponoviš. Istočasno ne smeš krčiti mišic trebuha, spodnji del trebuha mora ostati med vajo mehek in sproščen. Vajo ponovi vsaj desetkrat, trikrat na dan – zjutraj, popoldne in zvečer. Keglove vaje lahko izvajaš kjerkoli, v postelji, avtu, medtem ko čakaš na semaforju, v pisarni, med vsakodnevnimi opravili, sede ali stoje.

  Če nekaj časa boš opazila, da vaje omogočajo tudi krepitev užitkov v spolnosti! Izboljšajo namreč težave, ki so povezane z ohlapnimi mišicami medeničnega dna. Pomagajo do čvrstejših mišic medeničnega dna, večjemu užitku med spolnimi odnosi, pospešujejo delovanje spolne vzburjenosti ter povečajo zmožnost doseganja orgazma in poskrbijo, da je ta intenzivnejši. 

  Kombinacija vaj z vaginalnimi kroglicami

  vaginalne_kroglice

  Joyballs kroglice- za barvito vadbo mišic medeničnega dna!

  Zdravje medeničnega predela je izredno pomembno, zato ne pozabi poskrbeti za vaginalne mišice. Krepitev vaginalnih mišic je priporočljiva predvsem pred in po porodu, seveda pa jih lahko uporabljaš tudi zgolj za zabavo, na primer med opravljanjem vsakdanjih hišnih opravil ali med predigro. Gre za eno ali dve povezani votli kroglici, znotraj katerih je še ena manjša kroglica, ki pri gibanju povzroča mehanske vibracije.

  Z okrepljenimi vaginalnimi mišicami  bo spolni odnos bolj intenziven, tvoj dragi pa bo prav tako navdušen nad tesnejšim občutkom!

  Vaginalne kroglice so enostavne za čiščenje in se vstavijo zelo preprosto. Z vsakim gibanjem, majhne kroglice dobro spodbujajo krepitev vaginalnih mišic v kratkem času. Kot dopolnilo k Joyballs kroglicam lahko uporabiš tudi lubrikant na vodni osnovi BIOglide.

  Kroglice so odlične za krepitev mišic medeničnega dna! Uporabljaš jih lahko popolnoma brez skrbi, saj so dermatološko in klinično testirane, nenevarne in brez topil ter odlične koži prijazne lastnosti.

  Redna uporaba vaginalnih kroglic, bo zožala in okrepila mišice vagine in omogočila močnejše orgazme z boljšim nadzorom. Ogromno žensk je svoje prve orgazme doživele prav zaradi krepitve svojih vaginalnih mišic. Poskusi vaginalne kroglice, morda so Joyballs točno to, kar potrebujeta ta trenutek za obuditev strasti v postelji! Vredno je poskusiti, kajne? 

   

  Joyballs_vaginalne_kroglice

  Joyballs_vaginalne_kroglice

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje