Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Če nisi v res groznih krčih, potem se lahko prepustita strastem tudi ta čas v mesecu! Vse kar potrebuješ so ORIGINAL SOFT-TAMPONI za higienski spolni odnos med menstruacijo. Mi smo jih poskusile in bile naravnost navdušene! Zato pozabi na izgovore, da bi se odpovedala seksu med menstruacijo in preveri razloge, zakaj moraš še danes v spletno trgovino Lalicup!

  Zakaj Soft Tamponi?

  • med spolnim odnosom so nemoteči
  • ne povzročijo vnetja nožnice
  • so neopazni, udobni in prijetni za nošenje
  • enostavni za uporabo
  • velika absorpcijska sposobnost – večja od povprečnega tampona
  • okolju prijazen material brez dodanih kemikalij
  • dermatološko in klinično preizkušeni

  soft-tampons_10er_normal_closed

  Mehki tamponi so bili razviti na podlagi najnovejših ginekoloških raziskav, za higienski spolni odnos med menstruacijo. Mehki tamponi so tudi popolna rešitev pri vseh športnih in drugih dejavnosti.

  Kako uporabljamo mehke tampone?

  Vstavljanje je zelo preprosto:
  – da bi olajšali vnos, priporočamo, da na tampon namažemo lubrikant ali ga navlažimo s čisto vodo – potem stisnemo, da pridobimo čimveč absorpcijske sposobnosti
  – najenostavnejši način je, da dvignemo eno nogo (npr. z uporabo stola ) ali sedimo z nogami narazen
  – s kazalcem primemo tampon na ravni strani, držimo ga s palcem in sredincem na straneh in ga stisnemo skupaj. Sredinec damo na sredino tampona
  – z drugo roko odpremo sramne ustnice in potisnemo tampon s sredincem tako globoko v nožnico , da se druga stran tampona dotakne materničnega vratu
  – tampon lahko odstranimo s kazalcem in sredincem

  Po spolnem odnosu brez kondoma, moramo zamenjati Original Soft tampon.

  Odstranitev:
  Original Soft- tampon nima vrvice, ker bi ta lahko motila med spolnim odnosom. Tampon se odstrani s pomočjo integrirane luknje, za katero zataknemo svoj sredinec in tampon izvlečemo ven. Če ga je težko potegniti ven, se priporoča, da počepnemo in in tako pri skrajšani nožnici tampon lažje izvlečemo.

  Navadni tamponi ponavadi nabreknejo, Soft-tampon pa se enostavno stisne, kjer ostane prožen in ne spremeni svoje prvotne velikosti.

  Brezskrbno in nemoteče! Ni nadležne vrvice in tudi med spolnim odnosom oba partnerja ne čutita prisotnega Soft-tampona, ki se anatomsko prilega. Torej, če je tudi tvoj libido veliko bolj podivjan med menstruacijo, potem to izkoristi in ne čakaj, da bo menstruacije konec! Poleg tega pa orgazem tudi blaži menstrualne krče, tako da nimaš sedaj nobenega izgovora! Pozabi na ta tabu, poskusi SOFT TAMPONE in se prepusti strastem.

  soft-tampon

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje