Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Nastavljanje sončnim žarkom s prijatelji ob dobri glasbi, ki traja več dni – vas to spomni na sezono festivalov? Čas, v katerem lahko brez skrbi pozabite na tegobe sveta okoli sebe in se za nekaj dni prepustite glasbi, ki bo prevzela vaše misli in boke.

  Hipi princesa

  Ne pretiravajte s kosi. Ena dolga cvetlična obleka, espadrile ali kul sandali in pisana torbica so dovolj, da zablestite kot popolna boho princeska.

  Trendi dekle

  Denim krila so letos v vseh oblikah in dolžinah hit sezone, zato poletja 2018 ne morete preživeti brez njega. Naj bo vaš slog romantičen ali rokerski, denim krilo je tisti kameleon, ki se zlije z vsakim stilom. Kombinirajte ga s trenutno zelo priljubljenimi prozornimi torbicami, ter trendi supergami znamke Ara, brez katerih ni dobrega stajlinga.

  Praktično dekle

  Izberite lep top in ga kombinirajte na kratke hlače in udobne sandale. Najbolj praktičen del festivalov je zagotovo nahrbtnik, in ker so še vedno zelo trendi, ne dvomimo, da boste našli enega zase. V takem stajlingu boste lahko plesali do jutra!

  Normcore kraljica

  Normcore je popolnoma osnoven stil, ki nas spominja na Julio Roberts v devetdesetih. Glede na to, da so se »lepa-grda« devetdeseta znova vrnile, izberite preprosto kombinacijo, ki ne zahteva prav veliko: kavbojke z navadno belo srajco, preproste superge in dobre stare Ray-Banke, ki jih lahko najdete v pestri ponudbi Optike Aleksandra.

  Karkoli oblečete je pomembno, da se dobro zabavate, vseeno pa toplo priporočamo, da pustite petke doma!

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje