Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Zaradi poceni letalskih prevozov postajajo oddihi v mestih vse bolj priljubljen način preživljanja prostih dni. Fotografiranje v mestih pa ima svoje zakonitosti. Preden torej spakirate kovčke, preverite, na kaj morate biti pozorni in kako vam lahko življenje olajšajo najnovejše naprave podjetja Huawei.

  Blizu ali daleč je veliko čudovitih krajev, ki si zaslužijo vaš obisk. Vprašanje je pa, kam odpotovati? Če vam je pomemben strošek, potem bodite pozorni na Dunaj, Rim, Benetke, Berlin ali Amsterdam. V bližnja mesta se odpravite z avtom ali vlakom, v oddaljene pa lahko letite s poceni letalskimi družbami. Pred odhodom pa velja preveriti, kakšne so cene prevoza po mestu, hrane ter obiska znamenitosti. Vsako od omenjeni mest, vam bo ponudilo nekaj samosvojega. Naj bo to energija nočnega življenja, odlična kulinarična izkušnja, čudovite trgovine, zanimiva arhitektura ali kaj drugega.

  Načrtujte vnaprej

  Ker je obisk tujega mesta največkrat kratek, vnaprej načrtujte dejavnosti, ki vam ustrezajo. Najprej kaj vzeti s sabo. Najraje bi vse spakirali v majhno torbo, da boste imeli na letalu pa tudi kasneje s prtljago čim manj dela. Osredotočite se na lahkotna oblačila, ki ne zasedejo veliko prostora in jih je preprosto poriniti v še tako majhne prostorčke. Če pa ste navdušeni fotograf, potem potovati z velikim in okornim fotoaparatom morda ni najboljša ideja.

  Ujemite utrinek nočnega življenja

  Čas je dobrina, ki je ni na pretek, zato ga ne smemo po nepotrebnem zapravljati. Zakaj bi mesto raziskovali samo podnevi, če lahko užijete vsaj delček tamkajšnjega nočnega življenja. Preverite, ali bo v času vašega obiska potekal koncert, festival ali kateri drugi zanimivi dogodek, ki bi se ga z veseljem udeležili. In ne pozabite narediti vsak nekaj fotografij, ki vam bodo služile kot spomin na lepa doživetja. Pa še s prijatelji jih lahko delite.

  Zanesite se na mobilno fotografijo

  Kot smo že omenili, na oddih v mestu ne morete odnesti veliko prtljage, vsaj če želite, da ni predrag. Na srečo je vsak sodoben pametni telefon opremljen s solidnimi kamerami, fotografskimi učinki, ki popestrijo fotografije in aplikacijami za popravljanje fotografij. Dnevne fotografije so zato videti, kot bi jih posneli s profesionalno opremo, žal pa ni enako z nočnimi. Pogosto so temne, zrnate in zamegljene, daleč od takšnih, kot si jih želimo.

  Ko pomaga tehnologija

  huawei1Zaradi hitrega tehnološkega razvoja imamo (skoraj) vsi ves čas v žepu popolno orodje za zajem minljivih trenutkov, čustev ali krajev. Z aplikacijami za pametne telefone pa lahko slabe nočne fotografije vsaj malo popravimo, žal pa nam za to v današnjem hitrem življenjskem slogu pogosto zmanjka časa. Zato na stotine zamegljenih in zrnatih fotografij ostane nedotaknjenih na disku računalnika ali celo pomnilniku telefona.

  Popolne fotografije

  Bi radi, da ne bi bilo tako, kot smo zgoraj zapisale in bi bile nočne fotografije tako dobre, da jih ne bi bilo treba popravljati? Med drugim pametna telefona Huawei P60 Pro in Huawei nova 11 Pro odlikuje svetlobno močan objektiv, ki s tipalom visoke razločljivosti poskrbi za optimalen zajem svetlobe. Zaradi slednjega so slabe nočne fotografije preteklost. O čemer se boste lahko prepričali, med naslednjim nočnim sprehodom po središču mesta, med uživanjem na koncertu priljubljene glasbene skupine ali na večerji v soju sveč.

  Zvrhan koš novosti

  huaweiHuawei je sicer pred kratkim predstavil še čudovit pametni telefon Huawei nova 11i, izredni prepogljivi pametni telefon Huawei Mate X3, pametne ure serije Huawei Watch 4 in izredno Huawei Watch Ultimate.

   

   

  Za več informacij obiščite spletno stran: https://consumer.huawei.com/si/

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje