Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Huawei je bil imenovan kot 68. najbolj dragocena blagovna znamka v kategoriji Best Global Brands 2018, ki jo je izdal Interbrand. Huawei se je od leta 2017 dvignil za dve mesti, vrednost blagovne znamke pa se je povečala za 14 %, in sicer na 7,6 milijarde ameriških dolarjev.

  Huawei je vodilni globalni ponudnik infrastrukture informacijskih in komunikacijskih tehnologij (IKT) ter pametnih naprav. Zavzema se za digitalizacijo posameznika, doma in organizacije, z namenom graditi povezan, inteligenten svet. »V naslednjem industrijskem ciklu bodo tehnologije, kot so umetna inteligenca, 5G, internet stvari in računalništvo v oblaku, postale vse bolj pomembne. Huawei prinaša višjo vrednost in kreira boljšo izkušnjo za uporabnike s povezovanjem umetne inteligence, pametnih naprav, mrež in oblačnih storitev,« pravi Zhang Hongxi, predsednik oddelka za korporativno trženje podjetja Huawei. S sodelovanjem z ekosistemskimi partnerji družba ustvarja trajno vrednost za uporabnike, s čimer opolnomoči ljudi, obogati življenje in navdihuje inovacije v organizacijah vseh oblik in velikosti.

  Huaweijevo poslovanje se osredotoča na reševanje problemov za uporabnike in gradnjo omrežij All-Cloud s podatkovnimi centri v njihovem jedru za globalne ponudnike. Z inovativnimi rešitvami za kakovostno širokopasovno povezavo v domovih, brezžični dostop in storitev Mobile Money, Huawei pomaga operaterjem izkoristiti potencial obstoječih omrežnih sredstev in optimizirati uporabniško izkušnjo na področju povezovanja in omrežne varnosti z digitalnimi sistemi O & M. Hkrati Huawei pospešuje komercialno testiranje in uporabo omrežja 5G: Huawei je sodeloval že z več kot 50 poslovnimi partnerji po vsem svetu.

  Huawei prinaša tehnološke inovacije v oblaku, velike podatke, umetno inteligenco, internet stvari, podjetniška komunikacija orodja in druge rešitve. Huaweijeve rešitve za pametna mesta, varna mesta, večkanalno bančništvo, pametna omrežja, transport in pametno izobraževanje uporabljajo ključni svetovni akterji. Trenutno kar 211 od 500 podjetij Fortune Global – vključno z 48 od najboljših 100 – sodeluje s Huaweijem kot svojim partnerjem po izbiri za digitalno transformacijo.

  Huawei uporablja globok vpogled v potrebe potrošnikov, da zagotovi odlično kombinacijo tehnologije in oblikovanja. Letos je serija telefonov Huawei P20 ponovno postavila nove standarde za kamere mobilnih telefonov, čemur pričajo navdušeni odzivi potrošnikov po vsem svetu. S serijo P20 se je Huawei trdno uveljavil kot eden izmed vodilnih proizvajalcev telefonov. 16. oktobra pa bo v Londonu predstavljena najnovejša serija Huawei Mate 20 z vgrajenim najnovejšim procesorjem Kirin 980. Huawei za potrošnike ponuja tudi druge inovativne mobilne širokopasovne in pametne naprave, ki ponujajo pametne in digitalne izkušnje posameznikom in gospodinjstvom po vsem svetu.

  Huawei Cloud pospešuje inovacije v oblaku in se zavzema za zagotavljanje stabilnih, zanesljivih in vedno izboljšanih storitev v oblaku. Huawei Cloud je ponudil več kot 120 storitev in 60 rešitev v šestnajstih kategorijah. Prek vključene umetne inteligence pa ponuja cenovno ugodne, intuitivne in varne pametne storitve. Te zaupanja vredne, visokokakovostne storitve so bile preizkušene in odobrene na mnogih trgih, zdaj pa na njih temeljijo ključni poslovni procesi mnogih strank. Storitve podjetniške inteligence (EI) Huawei Cloud so bile uporabljene v industriji logistike, proizvodnje, financ in interneta, model Huawei AI+ pa predstavlja pomemben gonilnik razvoja v prihodnosti.

  Huawei že več kot tri desetletja ostaja zvest tehnološkim inovacijam, gradnji ekosistema in izpolnjevanju družbenih odgovornosti. Huawei se zavzema za odprtost, sodelovanje in skupni uspeh, podjetje pa je vedno pripravljeno na partnerstvo s strankami. Kot odgovorno podjetje se Huawei zavezuje, da bo odpravil digitalni razkorak, varoval okolje in podpiral varna in stabilna komunikacijska omrežja. V prihodnosti se strategija Huaweija osredotoča na infrastrukturo IKT in pametne naprave, raziskave in razvoj področja umetne inteligence. Huawei aktivno raziskuje nove tehnologije in nove poslovne modele, še naprej pa uvaja inovacije in se povezuje z industrijskimi partnerji.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje