Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Dva meseca, preden so se v Evropi pojavili prvi primeri COVID-19, preden se je govorilo o karanteni, preden se je ustavil svet, kot ga poznamo, je nastala pesem Vprašaj se zakaj. Kot da bi avtor slutil, da prihaja čas, v katerem se bomo pogosto vprašali “zakaj” in se poglobili sami vase. Avtor poslušalce postavi pred dejstvo, da lahko v virtualnem svetu hitro postanemo ranljivi in osamljeni.

  YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=esp8XOrrUS0

  Andrej Pirjevec je že od malih nog v svetu glasbe. Z lekcijami kitare je začel že kot sedemletni deček, kasneje pa se je kot samouk priučil bobnov in bas kitare. Želja po znanju ga je odpeljala v London na London College Of Music, kjer je tudi diplomiral. Čeprav se je v svoji karieri vedno opredeljeval kot bobnar/tolkalec, ni skrivnost, da obvlada tudi druge instrumente.

  Odlikujejo ga bogate odrske izkušnje, saj deluje kot solo glasbenik in pogosto sodeluje z mnogimi avtorji, ustvarjanje pa ga je popeljalo tudi v tuje države. Zaplaval je tudi v gledališke vode – bil je idejni vodja, skladatelj soscenarist in producent predstave Človek ni simetričen, posvečene 110-letnici rojstva Srečka Kosovela, za kar je bil nominiran za osebnost Primorske v letu 2014, njegova izjava na temo kulture pa je bila izbrana za izjavo tedna na RTV Slovenija.

  Andrej živi in dela v Sloveniji, kjer sodeluje s številnimi domačimi in tujimi glasbeniki, redno izdaja nove single in zgoščenke ter različne avtorske kompozicije.

  Informacije o skladbi:

  Glasba, besedilo, aranžma: Andrej Pirjevec

  Glavni vokal in back vokali, el. bas, bobni, tolkala, el. klavir, ak. kitare: Andrej Pirjevec

  Mix in produkcija: Andrej Pirjevec

  Mastering: Primož Grašič – PRG Studio

  Posneto: AP STUDIO Sežana; Kras, februar/marec 2020

  MP3: https://we.tl/t-CvAPtSe1Y7

  Informacije o izvajalcu:

  WEBwww.apmusicart.com

  FBhttps://www.facebook.com/AndrejPirjevecArtist

  YThttps://www.youtube.com/watch?v=esp8XOrrUS0

  BANDCAMPhttps://andrejpirjevec.bandcamp.com

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje