Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Kako je alergija nadležna, sem poslušala v zadnjih tednih in bila priča, kako je izbris travmatičnega dogodka iz preteklosti, vplival na spremenjen odziv telesa. Danes bi podelila izkušnje klientov, ki so izkoristili delovanje podpornih frekvenc in telesu omogočili, da se samo vrne v ravnovesje.

  Približno četrtina odraslih in tretjina otrok v razvitem svetu v spomladanskem času trpi za spomladansko alergijo ali alergijo na cvetni prah. Za razliko od zdravih ljudi, imunski sistem pri občutljivih ljudeh prepozna cvetni prah, kot telesu tujo snov in nanjo reagira z obrambo. Reakcija je vsem dobro poznana; oteženo dihanje, odebeljena sluznica, kihanje, solzenje oči…po jemanju antihistaminikov pa se ljudje pogosto ukvarjajo še z oteženim razmišljanjem, zaspanostjo in drugimi simptomi, ki jih prinaša to zdravilo…

  Kombinacija vseh teh zoprnih stanj je letošnjo pomlad navedla kar dva moja coaching klienta, da me povprašata ali lahko z aktivacijo podpornih frekvenc spremenimo »škodljive« zapise v polju in vplivamo tudi na to tegobo. 

  Poskus je odlično uspel in v tem tednu sem dobila povratne informacije, ki bi jih na tem mestu rada delila. Morda bo kdo izmed vas izkoristil priložnost, da se te tegobe znebi pri sebi ali vsaj omili stanje.

  1. primer, mlajši moški z alergijskim odzivom že iz otroštva

  S klientom narediva proces izbrisa travmatičnega dogodka, ki sedaj sproža alergične reakcije. Na izpraznjeno mesto v podzavesti »naloživa informacije«, ki podpirajo zdravo reagiranje na cvetni prah. Opazi, da se je njegov psihični odziv, misli vezane na to, kaj se bo zgodilo če…ki so prej kar divjale, umiril za 75% in s tem zmanjšal tudi nadležen odziv telesa.

  1. primer, moški srednjih let
   Klient se poleg seanse izbrisa travmatičnega dogodka odloči še za uporabo kvantnega spreja. V povratnem pogovoru pove, da je kombinacija obeh pristopov pri njemu prinesla bistveno izboljšanje. Opazil je, da je s tem, ko je sprostil čustveno travmo nekako globlje zadihal. Praktična izkušnja, ki jo je podelil je bila, da sedaj po vožnji s kolesom, kakšno uro kasneje, ni več doživel izčrpajočega kihanja in solzenja, kar je bila prej njegov običajen alergični odziv.

  Če imate tudi vi tovrstne težave, pa bi jih želeli omiliti ali se jih znebiti, vabljeni, da me pokličete na krajši informativni pogovor (051 307 668- Anita). Skupaj bova preverila, kateri pristop bi vam prinesel kar največ.

  Vse coachinge, svetovanja, kvantne tretmaje izvajam na daljavo. Predhodno se dogovorimo za termin. Slišimo se po telefonu ali vidimo in slišimo preko skypa ali druge tovrstne aplikacije.

  Opomnik: Podporne frekvence, ki jih uporabljam pri svojem delu prebudijo spomin v nas, kako je biti celovit. To se lahko pokaže na različne načine, odvisno od tega, kaj je za posameznika primerno, da se zgodi v tistem trenutku in koliko je voljan prejeti spremembe. Nobena od moji storitev ne zdravi ničesar specifično. Vsi pristopi so namenjeni izključno kot podpora h kvalitetnejšemu življenju. Ne nadomešča se uradna medicina.

  Prijave in več informacij na 051 307 668 ali na infoanita@notranjamoc.com

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Ti pošljemo izbor TOP vsebin raje na email?

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.

  Izbor TOP vsebin na tvoj email ↓

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.