Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Še nisi šla na načrtovano potovanje, pa te že skrbi kako ti bo zneslo s financami? Denar je včasih precenjen in povzroča nesmiselne preglavice. Zdi se škoda, da nekateri ne vidijo sveta, kljub temu, da si lahko pravzaprav privoščijo za prevoz in spanje. Na počitnicah v velikih mestih lahko doživimo toliko stvari, le svet moramo gledati z drugimi očmi.

   

  1. Pozanimaj se, če se odvijajo kakšni manjši glasbeni festivali, ki so velikokrat brezplačni in uživaj ob glasbi in energiji festivalov. Ni ravno Coachella, ampak verjamemo, da boš tudi tam slišala kakšno pesem, ki se je ne boš morala naveličati. Prav tako je to odlično mesto, kjer lahko spoznaš domačine ali druge turiste!
  2. Ulični umetniki – še posebej v glavnih mestih lahko vidiš res veliko ljudi, ki se želijo pokazati s glasbenim, plesnim ali igralnim talentom – in nekateri so res zelo dobri! Ustavi se za minuto ali dve in uživaj v takšnih trenutkih, na koncu pa jim vrzi kakšen kovanček!
  3. Znamenitosti in muzeji – oglej si čim več znamenitosti in obišči muzeje, ki so brezplačni. V vsakem mestu se najde kakšen, kjer si boš lahko brezplačno ogledala čudovite stvari. Preklikaj splet in najdi še kakšno razstavo, ki bi te morda zanimala.
  4. Sprehod po mestu – Zdaj si v mestu, ki si si ga tako želela obiskati! Ne zadržuj se samo v hotelu zaradi lepe sobe, ne hodi samo po muzejih, ampak pojdi ven v svet in začuti energijo mesta. Največ boš doživela, če se boš potepala po različnih ulicah (in ne samo po glavni shopping ulici)!
  5. Razgledna točka – pozanimaj se, če so v bližini kakšne pohodniške točke in si vsaj en dan vzemi čas za naravo. Vse kar boš morda potrebovala je prevoz, lepote narave pa so brezplačne!
  6. Tržnice – ni treba, da odideš s petimi vrečami stvari, ampak že sam potep po veliki tržnici je lahko zanimiva izkušnja.
  7. Ležanje pod drevesi – poišči kakšen priljubljen park, uleži se in spočij! Si na dopustu, zato si lahko brez slabe vesti privoščiš kakšen počitek od vsega tega potepanja! Medtem pa opazuj ljudi, prisrčne kužke in življenje, ki se odvija pred tvojimi očmi.
  8. Pobeg v manj znano mesto – Za en dan pozabi na zemljevid in se kar tako odpravi v sosednjo vas ali mesto in doživi čisto drugačno izkušnjo. Ljudje premalokrat obiščemo tudi druga mesta, ki so včasih še bolj vredna ogleda! Izberi si enega in potovanje doživi popolnoma na drugi ravni.

   

  potovanje

  Spontane odločitve na potovanjih so tiste, ki ti bodo prinesle največ nepozabnih izkušenj

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje