Moč pozitivnih misli in njihova energija je znana in tudi dokazana. Problemi so prisotni na čustvenem, fizičnem in navsezadnje tudi na materialnem področju, zdravilci, duhovniki, guruji in učenjaki pa učijo, da je moč, s katero rešujemo probleme, v nas samih.

Zaradi nenehnega stresa, pritiska in težav, ki jih današnji človek doživlja, se pogosto v njem ustvari blokada, ki se sčasoma samo še povečuje. Najhuje pri tem pa je, da se ta oseba iz svojih težav ne more izkopati in se znova in znova vrti v začaranem krogu. Negativne stvari se pa nakopičijo do te mere, da postanejo nevzdržne.

Premik zavesti, preusmeritev energije pozornosti in uskladitev z določeno vibracijo lahko dosežemo tudi z uporabo Attraction symbols – ključev energij, ki so izjemno močni energijski ideogrami oz. hologrami sil ljubezni, modrosti in luči. Odpirajo poti za pretok pozitivnih energij, nam pomagajo, da se uskladimo z želeno vibracijo in tako v svoje življenje pritegnemo tisto, kar si želimo imeti, doživeti in obdržati. Z njimi postanemo bolj zavestni in ustvarjalni. Pomagajo nam, da znova vzpostavimo stik s svojo notranjostjo in vero v čarobnost vsakdanjega življenja, se povežemo z energijo Univerzuma in aktiviramo svoj lastni energijski sistem, ki nas pripelje točno tja, kjer moramo biti.

S pomočjo ključev energij najdemo pot do sebe, se povežemo s svojim višjim jazom in tako dosežemo vse, kar je v skladu z našim najvišjim namenom.

Upanje se povrne in sprememba potrka na vrata. Postanemo čarovniki svojega življenja in pisci lastne usode. Ključi energij so na prvi pogled videti precej preprosti znaki, vendar imajo prav vsak lok, vsaka pikica in pika svoj pomen. Sestavljeni so iz različnih gradnikov, od katerih ima vsak svoj namen. Na primer odprti loki akumulirajo energijo, zaprti jo ščitijo, puščica jo usmerja. Razmerja gradnikov dajejo vsakemu simbolu vibracijo, ki je enaka vibraciji vrednote, ki jo želimo pritegniti v svoje življenje. Ker vemo, da se energije, ki so v resonanci, privlačijo, tiste ki so v disonanci pa odbijajo, razumemo, zakaj je sestava in vibracija simbola tako pomembna. Vsak simbol ima tudi svoje ime, ki je sestavljeno iz dveh besed (morebitna podobnost s katerimkoli jezikom je zgolj naključna) in predstavlja mantro, s katero simbol aktiviramo simbol in povečamo moč njegovega delovanja.

Možnosti za njihovo uporabo je neskončno, najpomembnejše pa je, da se ob uporabi simbola dobro počutimo, da nas njegova vibracija pritegne in nam prija. Vsak človek ima svojega »notranjega vodiča«, ki mu zelo natančno sporoča, kaj je zanj dobro in kaj ne. Poslušajmo ga!

Amuleti so izdelani v Sloveniji, na posebni energijski osi, ki poteka iz triglavskega pogorja, čez goro Peco, proti Prekmurju. Narejeni so s pozitivno naravnanostjo in ljubeznijo. Vsak amulet je informiran in pripravljen za uporabo. Z njimi vplivamo na svojo lastno vibracijo in niso povezani z nobeno vero.

Več o ključih energij si preberite na spletni strani www.mayaperon.si.