Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Lalicup1.pngMenstruacija. Zagotovo si vsaka ženska želi, da tisti čas v mesecu mine kar se da prijetno. Če še ne veste, higienski vložki in tamponi niso več najbolj praktična in varna opcija, saj številne raziskave kažejo, da se v marsikaterem izdelku znanih proizvajalcev nahajajo kemične spojine, ki tja ne sodijo. Zato se čedalje več mlajših in starejših žensk navdušuje nad menstrualno skodelico. Kaj to sploh je? No, to je zdravju prijazna, udobna, zanesljiva, ekološka in cenejša alternativa klasičnim higienskim pripomočkom, ki jih ženske uporabljamo že stoletja. Lalicup pa je slovenski plod dolgoletnih izkušenj dela v industriji ženskih higienskih pripomočkov, ki odpravlja najpogostejše težave, s katerimi se ženske in dekleta vsak mesec srečujemo pri uporabi tamponov, vložkov in drugih menstrualnih skodelic.

  Ker želimo Lalicup čim bolje približati prav vsaki ženski, naštevamo nekaj razlogov, zakaj bi tudi ti  morala (še pred poletjem) preizkusiti menstrualno skodelico:

  1. Menstrualna skodelica je obstojna. Uporabljaš jo lahko med spanjem (in to celih 12 ur, huh!), med potovanji in celo med športnimi aktivnostmi. Tudi plavanje ni nobena ovira!

  2. Menstrualna skodelica se z denarnico dobro razume. Si kdaj pomislila, koliko dejansko zapraviš za vse higienske vložke in tampone, ki jih tako ali tako vržeš stran? Se ne zdi ravno fer, kajne? Lalicup je izdelana iz mehkega medicinskega silikona (brez lateksa in brez škodljivega BPA), ob rednem vzdrževanju pa opravlja svojo nalogo tudi do več let.

  3. Menstrualna skodelica ne draži sluznice. Klasični higienski vložki, po drugi strani, izsušujejo nožnico IN sluznico.

  4. Menstrualna skodelica učinkovito deluje tudi kot vodni tampon. Zakaj? Ker preprečuje vdor vode v nožnico med kopanjem v kadi in plavanjem v bazenu ali morju. Letos boš na dopustu popolnoma brez skrbi! Zahvaljujoč inovativni zasnovi ima Lalicup večjo kapaciteto, tako tudi pri močnejših menstruacijah ne prepušča.

  5. Menstrualna skodelica ne povzroča alergij, vnetij ali glivičnih obolenj.

  uau

  Bi rada izvedela še več informacij? Najdeš jih tule:

  Tamponi in vložki priznanih podjetij lahko vsebujejo sledi nevarnih kemikalij

  9 razlogov, zakaj bi morala začeti uporabljati menstrualne skodelice

  Kako z lahkoto premagate 4 največje tegobe menstruacije?

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje