Naprava BioSpectrum učinkovito izboljša krvni obtok, regulira živčni sistem, izboljša delovanje imunskega sistema ter učinkovito regulira mehanizme biološkega odgovora organizma. Uporaba naprave torej ni usmerjena le v zdravljenje bolezni. Opravlja tudi pomembno funkcijo pri ohranjanju ter izboljšanju splošnega zdravstvenega stanja človeškega telesa.

Preležanine in razjede so pogost zaplet in se pogosto pojavljajo v klinični praksi in so tudi težavne za negovanje. Če si poskusila že vse žive tablete, kreme in različna zdravljenja, pozitivnega učinka pa kar ni in ni, je čas da se seznaniš z napravo Biospectrum, ki resnično deluje na hitro celjenje ran!

 

Z Biospectrum napravo dokazano lokalno vnetje izgine, kraste in površina rane pa se zacelijo.

 

Klinična študija je pokazala, da lahko Bio-spectrum naprava skrajša obdobje zdravljenja preležaninskih razjed, pacientom izboljša zdravje ter zmanjša in olajša delo negovalnega osebja.

 

Preležaninske razjede so vrsta poškodbe mehkega tkiva zaradi nevrotrofične motnje in motnje krvnega obtoka, povzročene z lokalnim pritiskom. Po poškodbi pride na lokalnem tkivu do zaporedja vnetnih reakcij, zaradi česar pride do lokalne vazodilatacije, zmanjšanja pretoka krvi, kot tudi do ishemije, pomanjkanja kisika in acidoze.

Spekter sevanja, ki ga oddaja Bio-spectrum naprava, je podoben notranjemu biospektru človeškega telesa. Spekter deluje na preležanin in proizvaja “bio-termični učinek” in “biokemično reakcijo” s katero aktivira preležaninska tkiva, zaradi česar pride na področju dekubitalnih razjed do izboljšanja cirkulacije, zmanjšata se ishemija in anoksija, poveča se vitalnost celic in aktivnost encimov, pospeši se absorpcija vnetja in presnovnih snovi, izboljša se okrevanje in regeneracija organizma. Torej se dekubitalna razjeda hitreje zaceli in istočasno se poveča imunski sistem. Poleg tega obstaja pozitiven učinek tudi na zdravljenje primarnih bolezni. Običajna infrardeča luč ima podobnost le malemu delu fizikalnih informacij v človeškem telesu. Ko deluje na človeško telo, ne more doseči resonance s človeškim telesom. Tako je terapevtski učinek in obseg njene uporabe očitno omejen.

Uspešno zdravljenje z Biospectrum napravo

Konkreten primer, ki ga velja izpostaviti je zagotovo primer gospoda, ki se mu je na nogi pojavila nedolžna praska, ki pa se je začela nato gnojiti in bilo je na tem, da bi mu morali pri kolenu aputirati nogo. Gospod je redno uporabljal aparat, vsak dan dvakrat do trikrat na dan in po mesecu dni se je gnojna rana začela celiti in nato zaprla. Pred zdravljenjem je bila razjeda siva, vidno je bilo izločanje z neprijetnim vonjem. Toda, ko so pričeli zdravljenje z Bio-spectrum napravo, je že tretji dan razjeda na površini imela manj izločanja, postala je roza in je imela manj neprijetnega vonja. Deseti dan je postala površina razjede svetlo rdeča, ta se je zmanjšala, na osemnajsti dan pa se je razjeda popolnoma zacelila.

Resničen primer uspešnega zdravljenja z Biospectrum napravo.

 

Elektromagnetni valovi Biospectrum naprav imajo relativno širok spektralni razpon, kar so potrdile tudi številne klinične in eksperimentalne raziskave. Naprava:

  • zmanjša mesto poškodovanega tkiva
  • spodbuja zgodnjo aktivnost epidermalnega rastnega faktorja (EGF)
  • pospeši kopičenje imunskih celic v rani, ki preprečijo okužbo
  • že zgodaj ustavi povečanje propustnosti žil
  • spodbuja celjenje ranjenega tkiva
  • pospeši lokalno cirkulacijo, da lahko snovi v krvi hitreje olajšajo bolečino
  • povečuje sintezo kolagena

Kako se izvajajo terapije?

Terapije potekajo z biospectrum napravami, v Biospectrum centru. So celovite in zajemajo celo telo hkrati, vršijo pa se V BIOKOMORI in na mizi, kjer na telo delujejo VSAJ TRIJE APARATI. Čas ene terapije je praviloma eno uro in sestoji iz 20 min obiska v biokomori in 40 min na mizi, od tega 20 min ležite na trebuhu in 20 min na hrbtu. Celo telo zajamemo z biospectrum valovanjem, zato so te terapije kompleksne, celostne in se jih opravi cca od 5 do 7  v povprečju ali celo več – odvisno od primera. Naprave so primerne za vse generacije.