Oven

21. 3. – 20. 4.

Zadnji dnevi starega leta bodo v sebi skrivali potrebo po bilanci. Po zvezdnih namigih vam bo naklonjen Mars, ki je planet akcije in tako boste dosegli določeno popolnost. Zapisujte si svoje občutke in sledite tistim namigom, ki vam dajejo priložnost rasti. Previdno od četrtka dalje.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Aspekt med Venero in Jupitrom vas bo opozoril na tri stvari: postaviti si boste morali meje, slediti glasu srca in ločiti dobro od slabega. Za vas to ni značilno in vseeno boste želeli lažjo pot. V sredo se bodo zadeve uredile in spremljala vas bo sreča, ljubezen in ugodje. Prijatelji vam bodo v pomoč.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Do četrtka boste delali analizo in skozi omenjeno napredovali na osebni in duhovni ravni. Luna, ki bo počasi rasla vam bo vlila moči in volje, dokončati pa bo potrebno nekaj iz preteklosti. Modri ljudje so prepričani, da so malenkosti tiste, ki vas osrečijo in delite naprej uporabne nasvete.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Simbol tedna bo nežen cvet, tako boste združili srčnost, modrost in lepoto. Naklonjen vam bo Jupiter, kateri vam pomaga na razpotju v sredo, dovolite pa stopiti korak naprej. Duhovna znanja so tista, ki jih boste uporabili v lastno korist. Drugi ljudje vam bodo učitelji in učenci.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Silvestrovo (31. december) prinaša prelomnico in harmonijo. Teden bo v znamenju ponosa, harmonije in povečane radosti. Slediti boste morali osebnemu napredku in doreči zadeve. Aspekt Sonca in Jupitra nakazuje ugodnosti, vendarle bodo nagrajeni samo tisti, ki si zberejo težjo pot.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Merkur v Kozorogu vam bo podaril resnost, doslednost in odločnost. Končno se boste na pravi način postavili zase in stvari razmislili dokončno. Dobro bo, da sledite sebi in da se veselite malenkosti. Rojenice so vam podarile razum, ki vam bo prišel prav konec tega tedna.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Ljubezen je sol in aroma življenja. V nedeljo, ko Venera naredi dinamičen aspekt z Jupitrom vas čaka določena preizkušnja in spoznanje. Zadeve bodo šle v drugo smer, nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč tako pri odnosih, kot pri denarju. Zavedajte se, da je previdnost mati modrosti.

 

Škorpijon

24. 10 – 22. 11.

Teden prinaša razcvet in samozavest, kajti naklonjeno vam bo Sonce in Saturn. Pomembno bo, da si določite osebna pravila igre in sledite vsem svojim ambicijam. Kljub temu, da bo konec leta, boste imeli veliko dela in obveznosti. Ljubezen: v pozitivnem smislu izstopa četrtek, šteje pogum.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Simbol tedna bo krog, ki ima v sebi začetek in konec na istem mestu. Jupiter vam bo podaril navdih, seveda pa šteje neka premišljenost in dogodkov ne smete prehitevati. Umirite se, ter si vzemite čas zase in za vse tisto, kar vam je blizu. Pogovorite se do srede, po četrtku pa bo čas za pisanje.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Svoje misli boste usmerili v dobro in tako pridobili nekaj dobrih priložnosti osebnega napredovanja. Prelomnico boste doživeli prvi dan novega leta in tedaj sledi sprememba. Napredek v ljubezni bo iskan, naklonjena vam bo Venera, ki vam podari upanje in magnetično privlačnost.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Sprostili se boste skozi pogovor in slediti morate tistim principom, ki jih zagovarjate. Po zvezdnih namigih bo čas namenjen raziskovanju in širjenju znanja. Sobota (03. januar) se zgodi aspekt med Soncem in Uranom, kar pomeni prerez in novosti. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Romantika bo zaščitni znak tedna. Srčni izvoljenec vam bo ponudil roko in tako najdete ravnovesje. Staro leto se bo zaključilo na prijeten način in v krogu tistih ljudi, ki vam pomenijo veliko. Aspekt med Marsom in Jupitrom (sreda) vnaša nemir in zato se sprostite skozi glasbo.

 

Vir: Nedelo