Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  V tem mesecu, splošno gledano, nam je dana dodatna moč in energija, da lahko načrtujemo svojo prihodnost. Torej dana nam je možnost, da lahko gremo po drugi poti in si ustvarimo lepše življenje.

  Vibracije so ugodne tudi za reševanje večjih težav. Tukaj nam prideta prav povečana borbenost in pogum, ki nam dajeta voljo, da vztrajamo. Za vse spremembe za katere se bomo v tem mesecu odločili, da jih naredimo v svojem življenju, jih bomo uspešno izpeljali oziroma dokončali. Vse te povečane danosti je dobro popolnoma izkoristiti. Če tega ne bomo storili, nam lahko le-te škodijo. Pride lahko do zdravstvenih težav, do sitnarjenja, analiziranja…oziroma z ničemer nismo zadovoljni.

  To obdobje je zelo ugodno za delo na osebni rasti. Splošno gledano pomeni, da so to vibracije, ki v ozadju delujejo na vse nas. To ni osebna napoved posameznika!

  V vsakem letu, mesecu in dnevu se nahajamo v drugem številu, ki označuje možnost delovanja v teh periodah. To število nam pomaga razumeti, zakaj se nekaj dogaja prav v tem trenutku, pomaga nam poiskati vzroke za te dogodke in z njegovo pomočjo lahko načrtujemo prihodnja delovanja.

  Prvo izračunamo svoje osebno leto in to tako, da seštejemo dan in mesec rojstva ter koledarsko leto (ne leto rojstva). Razlaga velja za mesec, v katerem se nahajamo, ko smo v določenem osebnem letu.

   

  Npr.:

  Če smo rojeni 21.03.1987:

  2  +  1  +  0  +  3  +  2  +  0  +  1  +  6  =  15

  1  +  5  =  6

  V tem primeru smo v letu 2016, v letu števila 6.

   

  Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 1:

  Dosežete lahko dobre finančne rezultate. Denar bo pritekal in nastali bodo pogoji, ko se nekatere stvari lahko dobro razpletejo. Vendar pa morate v tem obdobju narediti tudi tisto, kar je vnaprej določeno v vaši usodi in kar je neizbežno. Dobili boste moč in možnost, a ne preveliko, da boste lahko vplivali na te dogodke in tako boste vse težave prebrodili na lažji način.

   

  Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 2:

  V tem mesecu boste obsedeni z občutki. To je obdobje duhovnega in čustvenega prebujanja in dozorevanja, toda, če si boste vse jemali preveč k srcu, boste ostali brez pravih rezultatov. Obstajajo dobri pogoji, da se zaljubite in izpolnite svoje čustvene želje. Vodili vas bodo občutki, ki bodo vaši boljši prijatelji kot razumska presoja, zato se jim prepustite in vse bo lepše, lažje in bolj lahkotno.

   

  Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 3:

  V tem mesecu boste še dodatno obremenjeni, zato bo vaše življenje v tem času nekoliko težje. Paziti morate na svoje zdravje, še posebno na metabolizem. Pri delu se dobro organizirajte, saj so vam podane možnosti za uresničitev in rešitev poslovnih problemov. Ne reagirajte preveč burno, ampak poizkušajte biti mirni in sproščeni.

   

  Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 4:

  V mesecu olajšanja, preporoda, prebujenja in času odpiranja, boste doživeli veliko lepih trenutkov. Kar najbolj se morate angažirati in izkoristiti ugodno obdobje za uresničitev načrtov, povezanih predvsem z reševanjem eksistenčnih in stanovanjskih problemov. Pokazala se vam bo možnost lepega potovanja.

   

  Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 5:

  Prišlo bo do razrešitve nekaterih, za vas pomembnih, stvari v zvezi s partnerjem ali družino. Lahko se zgodi, da vstopite v novo zvezo, se poročite ali pa pride do prekinitve in ločitve. Čas, ki je pred vami, je ugoden za druženja, stike in delo z ljudmi, zato morate to izkoristiti.

   

  Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 6:

  V tem mesecu morate paziti na svoje psihično stanje. Imate dobre pogoje, dodatno moč in energijo, da se skozi duhovno rast rešite melanholije in trpljenja. Zaradi psihične preobčutljivosti boste težko našli svoj mir. Svoje samozavesti ne boste povrnili z bežanjem pred težavami, temveč z njihovim reševanjem in s spreminjanjem samih sebe.

   

  Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 7:

  V tem mesecu boste sproščeni in umirjeni. Sposobni boste uresničiti določene posle, ki vam lahko pomagajo, da se rešite finančnih skrbi. To ne pomeni, da boste imeli materialni dobiček, a dolgovi vas ne bodo več obremenjevali.

   

  Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 8:

  Sprostiti se morate, a dogajanjem se ne prepustite. Moč in upornost, morate izkoristiti, da bi uresničili vse tisto, kar je dobro, a še ni končano v tem mesecu. Imeli boste veliko moči. Če je nujno, lahko uredite svoje življenje na drugačen način, da bi odšli v naslednje obdobje razbremenjeni.

   

  Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 9:

  Dane so vam vse možnosti in osnove, da krenete po drugi poti in si ustvarite lepše življenje. Za prihajajoče obdobje se morate zato dobro pripraviti. Če tega ne boste storili, vam velike količine neizkoriščene energije lahko samo škodujejo.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje