Oven

21. 3. – 20. 04.

Aspekt Sonca in Marsa v tem tednu obljublja mnogo dinamike, drznosti in učinkovitih rešitev. V ospredju bo fizična energija in želja po tistem, kar bo drugačno. Preobrati bodo v ljubezni in roko na srce, romantična energija bo tista, ki vas bo sprostila. Pripravljeni se boste boriti za resnico.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Saturn stari učitelj astrologije vam bo podaril navdih in omejitve. Po zvezdnih namigih se boste morali vprašati, kaj vas veseli in kaj je tisto, kar ste prerasli. Čustveno boste nemirni in rešitev prihaja v sredo ali četrtek. Sprostila vas bo narava, delo na vrtu in prijetna glasba. Dan ljubezni: petek.

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Aspekt med Merkurjem in Uranom vam prinaša navdih, dobre priložnosti za osebno rast in razvoj. Določiti si boste morali svoje meje in slediti svojim sanjam. Od četrtka dalje najdete energijo v sebi in naredite pomembne korake naprej. Slediti pa boste morali glasu svojega srca.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Mlaj (nedelja) prinaša dobre popotnice na čustveni ravni. V ospredju bo romantika in priložnosti. Zadeve se bodo odvijale po dinamični poti naprej in tako najdete navdih. Energiji Sonca in Marsa prinašata nekaj dinamike v pogledu denarja. Pogovori bodo ključ do uspeha.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Pred vami je dinamičen teden v katerem boste uživali. Odkriti boste morali svoje sanje in notranjo moč. Aspekt med Soncem in Marsom prinaša nekaj več drznosti in povečane ognjevitosti. Kos boste vsem nalogam in obveznostim. Modro bo, da si boste vzeli čas zase.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Svoje misli boste morali usmeriti v pozitivno razmišljanje. Mlaj v dvanajsti hiši vam daje možnost duhovne preobrazbe in osvoboditve. Prijetne trenutke boste doživeli tudi v ljubezni. Notranje se morate osvoboditi bremen in s tem stopiti korak naprej, pri tem vam bo v pomoč Uran.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Osvobodili se boste nekega bremena in na življenje pogledali mnogo bolj pozitivno. Poiskati boste morali dodatno energijo in spodbudo. Pluton vam bo podaril navdih in željo po spremembah. Zavedati pa se morate, da se samo počasi daleč pride. Sprostila vas bo narava.

Škorpijon

– 22.11.

Notranja modrost vam bo prišla prav tako na osebni, kot poslovni ravni. Blesteli boste v kopici nalog in pridobili tudi neko motivacijo. Aspekt med Soncem in Marsom prinaša tudi drznost in paleto učinkovitih rešitev. Ogledalo vam bo ponudil srčni izvoljenec in le to boste morali sprejeti.

Strelec

23.11. – 21.12.

Življenje vam bo ponudilo možnost osebne izbere. Mlaj (nedelja) v deveti astrološki hiši pomeni preobrazbo v znanju in pri načinu razmišljanja. Zadeve se bodo obrnile v iskani smeri, mnogo bo nekih dobrih iztočnic in pozitivnih preobratov. Šteli bosta preudarnost in zmernost.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti. Cel teden boste pod vplivom Saturna, ki vam bo podaril notranjo drznost in omejitve. Popaziti boste morali na svoje zdravje in se dovolj gibati. Vsekakor pa čas obljublja tudi učenje, pridobivanje izkušenj in pozitivne rezultate.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Aspekt med Merkurjem in Uranom vnaša dodatno motivacijo v komunikaciji. Dogodki se bodo zavrteli v tisti smeri, ki vam bo namenjena. Poglobiti se boste morali vase in skozi omenjeno boste predelali nekaj iz preteklosti. Pozitivne misli bodo ključ do osebnega napredka.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Simbol tedna bo cvetoča drevo in vaša naloga bo, da se boste razcveteli v celoti. Poiskati boste morali navdih v sebi. V pomoč vam bo vaš moderni vladar Neptun. Do srede nekaj previdnosti ne bo odveč v komunikaciji. Prosti čas boste preživeli v naravi ali s prijatelji. Zabavno bo.