Če imaš prijatelja ob sebi,
Ni nobena pot predolga.
(japonski pregovor)

Oven
21. 3. – 20.04.
Teden bo v znamenju aktivnega delovanja med Merkurjem in Saturnom. Prvi vam prinese paleto delovnih izzivov, motivacije in marljivosti, drugi pa raziskovanje neznanih poti. Po zvezdnih namigih boste naredili prerez in se ločili od nečesa, kar ste prerasli. Dinamično bo v ljubezni.

 

Bik
21. 4. – 20. 5.
Ljubezen vam bo podarila upanje in zaupanje v raziskovanje neznanih zadev. Glede na to, da je Venera še vedno retrogradna, to pomeni, da se boste ukvarjali na dinamičen način z odnosi, ki so vezana tako na domače, kot službeno okolje. Previdno v petek, ko bo aktiven Uran – planet sprememb.

 

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in skozi omenjeno se boste učili in sprejemali odgovornost. Teden bo v znamenju vpliva Saturna in tako bo potrebno dobro premisli, kako boste vlagali energijo in si določili osebne poti. Od srede dalje bo več nemira, drznosti in štela bo preudarnost.

 

Rak
21. 6. – 22. 7.
Po polni Luni se boste lažje odločili, kaj je za vas bistveno. Naklonjena vam bosta Venera in Jupiter in tako najdete v sebi moč, da sledite svojim osebnim namigom in motivaciji. Duhovna znanja vam bodo v korist, kajti tako uvidite, čemu velja slediti in kje se je potrebno umakniti.

 

Lev
23. 7. – 22. 8.
Odlično se boste počutili doma in v krogu družine. Postali boste bolj zapečkarski in mnogo časa namenili razmišljanju. Naklonjena vam bo čutna lepotica mitoloških zgodb Venera, ki vam preda delček čarobnosti in tako boste preprosto zasijali. Konec tedna bodo štele premišljene odločitve.

 

Devica
23. 8. – 22. 9.
Vaše ideje bodo v prenesem pomenu zaklad. Jupiter vam bo v tem tednu lažje pomagal razumeti sebe in okolico. Stopiti boste morali v ospredje in biti dejavni v neki širši skupini ljudi. Ljubezen: vsekakor bo mnogo priložnosti za romantiko, izkazovanje čustev in prijetne pogovore.

 

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
V tem tednu si boste na novo morali postaviti osebne meje in pravila igre. Razrešiti bo potrebno nekaj, kar vas bo bremenilo in prineslo ravnovesje. Nova znanja vam bo podaril Jupiter, katera vam bodo v pomoč in oporo. Modro bo, da boste svoje mnenje izrazili do petka.
Škorpijon
24.10. – 22.11.
Modro bo slediti svojemu srcu. Naklonjenost Marsa občutite v pogledu dinamičnih odločitev, drznosti in Plutona v tem, da boste šli v globino. Pridobili boste tudi informacije, ki vam bodo koristile za osebno rast. Ljubezen: po zvezdnih namigih vas konec tedna čaka preizkušnja.

 

Strelec
23.11. – 21.12.
Teden bo v znamenju uživanja in pridobivanja zanimivih informacij. Jupiter vam bo pomagal razumeti določene odločitve in vam podaril večjo umirjenost. Na delovnem mestu se boste morali zanesti na svoje sodelavce. Morebitni spori pa vam bodo opozorilo, da so spremembe sestavni del življenja.

 

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Svojo resnico boste zagovarjali na dinamičen način. Blizu vam bodo ljudje, ki vas bodo vzeli resno, toda rdeča nit tedna bo ravno v sprejemanju drugačnosti. Pravilno bo, da se boste vprašali, kaj si vi želite in omenjeno se vam bo zgodilo. Slediti pa morate svojim osebnim pravilom.

 

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Komunikacija vam bo predstavljalo sol in aroma življenja. Občutili boste izrazit nemir, katera pa boste morali spremeniti v kreativnost ali navdih. Pri tem vam bo v pomoč Uran, ki predstavlja dinamiko alternativnih odločitev. Zdravje: modro bo, da telesu v naravni obliki dovajate vitamine.

 

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Pluli boste po nemirnem morju, pripovedujejo zvezde in dodajajo, da najdete kljub vsemu srečo. Pred tem si boste morali določiti pravila igre. V svoje življenje privabljate ljudi, ki vam bodo v pomoč. Ideali bodo v ospredju do srede, potem pa se zadeve obrnejo nekoliko drugače.

 

Vir: Nedelo


vedezevanje

Vas zanima kakšna je vaša usoda in kako jo lahko spremenite? Kaj storiti, ko vas življenje postavi pred oviro? Pomoč poiščite pri nekomu, ki vas osebno ne pozna in ki preko jasnovidnosti poseže v vašo prihodnost in v vaše prihajajoče dogodke.

Na vsa zastavljena vprašanja glede vaše prihodnosti vam odgovori izkušena jasnovidka NADICA MIKOL. Pokličite jo kadarkoli jo potrebujete na 090 60 06.

*Strošek klica iz omrežja Mobitel in Telekom znaša 1,99 EUR/min, Si.Mobil: 2,91 EUR/min, Amis: 1,63 EUR/min.