Oven

21. 3. – 20. 04.

Nemirni boste v komunikaciji, kajti v ospredju bo Uran in to pomeni, da se bodo zadeve odvile na drzen način. Na drugi način se boste učili diplomacije, če vam bo le to uspelo bo odvisno od vas. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. V ljubezni bo romantično in skladno.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Naklonjen vam bo Mars, ki bo prinesel dobre iztočnice za spremembe. Poglobiti se boste morali v tista opravila s katerimi ste odlašali in globoko v sebi narediti trdni sklep. Od četrtka bo na nebu mlada Luna se vam obetajo preobrati, ki prinašajo romantiko in skladnost. Dan ljubezni petek.

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Teden bo v znamenju Urana in Jupitra. Do srede boste morali biti previdni in preudarni. Zavedati se boste morali svoje notranje moči in drznosti. Do izraza bo prišla prilagodljivost. Od četrtka dalje se bodo zadeve obrnile v vašo korist in tako najdete nekaj dobrih duhovnih razsežnosti.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Pred vami je kreativen in ustvarjalen teden. Marljivost vam bo prišla prav tako v intimnosti doma, kot na delovnem mestu. Mlada Luna (četrtek) bo ključ do novosti. Ključno bo, da boste naredili trden sklep, kaj si želite. V tem tednu se vam bo izpolnila neka srčna želja.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Po zvezdnih namigih boste dosledno sledili sebi in svojim občutkom. Pri tem vam bo v pomoč Saturn in tako boste dosegli tudi neko doslednost. Preobrat vas čaka v četrtek, ko Sonce sestavi aspekt z Uranom in to prinaša preobrate, novosti in mnogo dobrih iztočnic. Sprostite se!

Devica

23. 8. – 22. 9.

Analitično se boste lotili vseh opravil. Pri tem vam bo naklonjen Merkur, pri tem pa ne boste smeli spregledati smerokazov. Rdeča nit tedna bodo odnosi in sodelovanje. Roko na srce – drugi ljudje vam bodo ogledalo. Vzemite si nekaj časa zase in ga preživite v kreativnih aktivnostih.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Diplomacija vam bo prišla prav v drugi polovici tedna. Prej vas bo odlikoval nemir in drznost. V ospredju bo Neptun planet iluzije in duhovnosti. Tako boste morali narediti prerez in slediti svojemu srcu. V ljubezni boste plesali po taktu srčnega izvoljenca. Mnogo se boste naučili iz preteklosti.

Škorpijon

– 22.11.

Poglobiti se boste morali v paleto obveznosti. Opazovanje ljudi vam bo pomagalo do notranjih spoznanj. Aspekt Marsa in Urana prinaša preobrate, nekaj nemira in sprememb. Aktivnosti se bodo nadaljevale na delovnem mestu, kjer konec tedna pričakujte uspeh ali pohvalo.

Strelec

23.11. – 21.12.

V tem tednu se vam bo okrepila intuicija in optimizem. Seveda boste morali narediti tudi prerez in stopiti korak naprej. Sprostila vas bo narava. Mlada Luna (četrtek) prinaša nova spoznanja na področju prijateljstva. Tistih stvari, katerih ne morete povedati na glas si zapišite.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Preteklost bo tista, ki vam bo v pomoč pri osebnem napredovanju. Aspekt Sonca in Saturna bo poudaril vašo resnost in dostojanstvo. Izziv tedna bodo čustva in sprejemanje ljudi, ki so drugačni. V duhovnem smislu boste spoznali, da resnica sega preko strogih načel. Balzam za dušo bo sprehod.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Uran vam bo prinesel ugodne informacije in nenavadne preobrate. Seveda boste v tem tednu nekoliko nemirni in slediti boste morali zaporedju informacij. Izziv bodo odnosi in skozi to se boste učili. Mlaj (četrtek) bo prinesel več preudarnosti in priložnosti za uspeh na delovnem mestu.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Po zvezdnih namigih se zdi, da boste bolj neučakani in vendarle pridobite tiste stvari, ki so vam blizu. Teden bo v znamenju glasbe, dobrih duhovnih iztočnic in sprostitve. Resnica je, da boste morali dokončati nekaj iz preteklosti. Naklonjen vam bo Merkur, kar pomeni, da boste blesteli v komunikaciji.

Tadej Šink, horarni astrolog

Astrološko društvo Modra Luna