Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  (21.03. – 20.04.)

  V vaše življenje bodo prihajali prijetni ljudje. Na drugi strani vas bodo osrečili prijatelji in skupinsko delo. Močan pečat bo imela tudi služba in morali boste uvesti določene spremembe. Svoje mnenje boste povedali jasno in glasno. Varovati se boste morali ljubezenskih nesoglasij.

   

  Bik

  (21.04. – 20.05.)

  Romantična doživetja bodo tista, ki vam bodo vlivala smisel in zaupanjem. Spoznali boste, da lažjih poti ni in da boste morali narediti sintezo. Reševali boste nekaj iz svoje preteklosti. Fizična aktivnost bo spodbudna in sprehodi po zasneženi poljani bodo balzam za dušo.

   

  Dvojčka

  (21.05. – 20.06.)

  V zadnjem tednu februarja se boste sprostili in z zaupanjem pogledali vnaprej. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vas bodo osrečili in napolnili z upanjem. Mešani občutki vas bodo spremljali v ljubezni – čas bo za romantično večerjo. Zvezde v ljubezni bodo naklonjene samskim.

   

  Rak

  (21.06. – 22.07.)

  Veselili se boste tistega, kar vam bo ponudilo življenje. Spremljala vas bo ustvarjalna energija. Veliko časa boste namenili razmišljanju o skrivnostih in duhovnih zakonitostih. V ospredju bo intuicija in tako bo čas primeren za pomembne projekte. V službi ne iščite lažjih poti.

   

  Lev

  (23.07. – 22.08.)

  Hrepeneli boste po izzivih in novih dogodivščinah. Premiki bodo zaznamovani v sodelovanju. Na delovnem mestu bo čas novih priložnosti in ključnih sprememb. Napredovali boste tudi v pogovoru in se boste med vrsticami učili od ljudi. Sreča se skriva na strani pogumnih in aktivnih.

   

  Devica

  (23.08. – 22.09.)

  Pričelo se bo novo obdobje in rast fizične energije bo na zavidljivi ravni. Jasno in glasno boste povedali svoje mnenje. Notranji mir bo nekaj, kar se boste morali naučiti imeti. Bolje bo, da se bolj sprostite v ljubezni in da ne pričakujete ničesar. Romantična doživetja vam bodo obarvale sivi vsakdan.

   

  Tehtnica

  (23.09. – 23.10.)

  V ljubezni se boste morali odločiti in sprejeti salomonsko odločitev. Diplomacija bo adut, ki vam bo koristil na delovnem mestu. Več časa boste namenili sebi in prostemu času. V primeru, da imate otroke, vam bodo vir navdiha. V veliki meri se boste sprostili in življenje zajemali z veliko žlico.

   

  Škorpijon

  (24.10 – 22.11.)

  Intuitivni signali se bodo ojačali. Dobre iztočnice boste imeli na delovnem mestu. Zavedli se boste prijetnosti in znali uživati v drobnih trenutkih. V ljubezni bodo vaši občutki mešani in ne iščite bližnjic. Spontano bo deloval pogovor in tistega, kar ne morete povedati na glas si zapisujete.

   

  Strelec

  (23.11. – 21.12.)

  Privlačile vas bodo adrenalinske dejavnosti. Za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti. Istočasno bo obdobje zelo občutljivo. Dobro bo znati izbirati besede in oceniti prioritetne dejavnosti. Uspeli boste na nekem projektu in omenjeno vam bo odprlo vrata sreče na stežaj.

   

  Kozorog

  (22.12. – 20.01.)

  Kovali boste načrte o svoji prihodnosti. Uspehi se bodo vrstili. Seveda bo obdobje namenjeno tudi počitku in interesnim dejavnostim. Bolje bo, da boste svojega srčnega izvoljenca poslušali med vrsticami. Srečen dan: sreda. Blesteli boste v pogledu denarja in naredili več ugodnih poslovnih potez.

   

  Vodnar

  (21.01 – 18.02.)

  Radi boste pomagali drugim ljudem. Iskali boste tudi iskrico pozitivnosti in jo našli med prijatelji. Pričakovati je prijetne energije, ki vas bodo povezale v ljubezni in harmoniji. Tako boste našli svojo srečo in obilico ugodnih trenutkov. Služba: dinamično boste povedali svoje mnenje.

   

  Ribi

  (19.02 – 20.03.)

  Občutili boste neko povečano harmonijo in pospešili boste svoj korak. Ločevati bodo morali zrno od plevla. V tišini boste pridobili odgovore na svoja vprašanja. Tako najdete v sebi tudi neko novo in svežo energijo. V ljubezni ne izsiljujte in poglejte na morebitna trenja kot na izziv.

   

  Avtorsko delo ustanovitelja astrološkega društva Modra luna.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje