Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Blizu vam bodo duhovna znanja in mistične izkušnje. Planet Neptun vam bo pomagal razumeti življenje iz druge dimenzije in vlil romantična doživetja. Napredek tedna bo v ljubezni, kjer bo veselo in razigrano. Do polne Lune (sreda) se morate ločiti od starih zadev.

   

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Venera in Merkur bosta tista, ki krojita teden in vplivata na vaše razpoloženje. Vsekakor vas bo odlikovala diplomacija in preudarnost. Po zvezdnih namigih se bodo zadeve postopoma reševale v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Izjema bo edino petek, kjer bo štela previdnost in premišljenost.

   

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Določiti si boste morali svoja pravila in se jih držati. Skozi prizmo odnosa, tako ljubezenskega, kot poslovnega, spoznavate drugačnost in se znate prilagoditi. Aspekt med Soncem in Uranom vam podari upanje in izvirnost. Poslovno nekaj previdnosti ne bo odveč.

   

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Odločitve, ki jih piše življenje, bodo modre in preudarne. Aspekt med Soncem in Uranom vam bo dovolil, da se odločite in sledite svojim sanjam. Pred vami je teden plodnosti, ustvarjalnosti in preizkušenj. Dovolite si, da stopite korak naprej in da za pomoč zaprosite sodelavce.

   

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Blesteli boste na delovnem mestu in naredili nekaj dobrega zase in za okolico. Po zvezdnih namigih vam planeti namenjajo dinamiko v pogledu zdravja in zato morate uživati dovolj vitaminov in mineralov. Polna Luna (sreda) vam bo prinesla harmonijo, povečano romantičnost in magnetičnost.

   

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Navidezno ustavljanja Merkurja bo odgovoren za vaše misli, ki bodo ujete v primež preteklosti. Nekaj težav bo tako v komunikaciji, kot pri intelektualnih dejavnostih, toda omenjeno dobro rešite. Pravzaprav boste v sredo nagrajeni, kajti izveste neko pozitivno novico. Šteje preudarnost in notranja radost.

   

  Tehtnica

  23. 9. – 23. 10.

  Teden bodo odlikovala ideje in nove zamisli. Posledično vas bo spremljala tudi sreča in ugodnosti. Planet Uran v astrologiji simbolizira novosti in razbrati je, da se soočite z novimi izzivi. Bodite odprti za smerokaze, kajti doživeli boste duhovno pustolovščino. Srečen dan: petek.

   

  Škorpijon

  24. 10. – 22. 11.

  Rdeča nit tedna bo sodelovanje. Omenjeno si boste vzeli kot izziv in navdih. Mars v Vodnarju bo vplival na modre in diplomatske rešitve. Tiste stvari, katerih ne morate povedati na glas, pa si zapišite. Bodite preudarni v vsem, kar počnete in v petek vas čaka prijeten razplet v čustvenem življenju.

   

  Strelec

  23. 11. – 21. 12.

  Teden bo v znamenju polne Lune, zgodila se bo šele v sredo, vendarle nemir ostaja. Sprejeti ga boste morali kot del vsakdana in spremeniti v kreativni navdih. Po zvezdnih vplivih je jasno, da vas bo obiskala muza ustvarjalnosti. Ljudje, ki bodo prekrižali vaša razpotja, vam bodo učitelji.

   

  Kozorog

  22. 12. – 20. 1.

  Odlikovala vas bo povečana resnost in ustvarjalnost. Dinamika med Soncem in Saturnom vam podari nekaj omejitev in tako bo nujno, da si boste vzeli čas za razmislek. Izbrati si boste morali težjo pot in večjo odgovornost. V ljubezni se bo potrebno temeljito pogovoriti.

   

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Komunikacija bo tista, katera vam bo pomagala razumeti dobre iztočnice. Kreativen teden je pred vami in zadeve se bodo s svetlobno hitrostjo odvijaje v smeri, ki je iskana in pričakovana. Bodite odprti za nove odločitve, seveda pa vam Merkur vlival spomin na preteklost.

   

  Ribi

  19. 2. – 20. 3.

  Teden v katerem boste iskali bližnjic, toda jih ne bo. Jupiter, ki je vaš vladar se sprehaja po Tehtnici in to pomeni, da bo čas namenjen modrih in harmoničnim rešitvam. Seveda pa se je potrebno potruditi in zadeve pogledati iz pozitivne plati. Kljub vsemu si boste morali vzeti čas zase.

   

  Avtorsko delo ustanovitelja Astrološkega društva Modra Luna.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje