Čas v sebi nosi popolnost.

Oven
21. 3. – 20.04.
Združili boste svoje znanje in pogum. Tako boste kos svojim nalogam in delavnim obveznostim. Teden bo v znamenju določene previdnosti in premišljenosti. Neptun v sebi skriva tudi moč, samo odkriti jo bo potrebno. Vnaprej si morate določiti svoja pravila in se jih v celoti držati.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Besedno izražanje vam bo šli zelo dobro od rok. Poleg tega bo napredek tedna v pogledu denarja. Srečno roko boste imeli tudi pri nakupovanju in urejanju doma. Seveda pa boste na svoj način nekoliko obremenjeni, kajti Merkur vam bo pripravil preizkušnjo, konec dober – vse dobro.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Teden bo v znamenju inkonjunkcije Merkurja in Saturna, ki prinaša, da se skozi besede zdravite in tako najdete pravi način osebnega napredovanja. Za spremembo si boste izbrali težjo pot, toda že v četrtek se vam bo omenjeno obrestovalo. V ljubezni sledite romantičnim priložnostim.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Obstaja povečana možnost, da se vam bo izpolnila srčna želja. Modro bo, da si svoje občutke, še posebej tiste, katerih ne morete povedati na glas, pišete, tako vam bo mnogo lažje. Na kolesu usode se zavrti denarno področje, najdete nekaj dobrih iztočnic. Slediti pa morate glasu svojega srca.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Sonce in Pluton v sebi skriva neko drznost, moč in pogum. Poglobili se boste v tista opravila, katera vam bodo v pomoč pri izgradnji sebe ali pa so vezana na preteklost. Življenje v sebi skriva tudi duhovni vidik in omenjeno boste iskali in našli. Samske čaka priložnost bogatih razsežnosti.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Merkur in Venera prinaša nekaj dobrih priložnosti in hrepenenja. V ospredju bo romantika, prijetne besede in raziskovanje novih poti. Če se odpravljate na dopust, vam bodo zvezde naklonjene. Vsekakor pa si morate vzeti nekaj časa zase, da najdete upanje in notranji mir.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Sprostila vas bo prijetna glasba. Venera vam bo podarila čarobno pot do preobrazbe in skozi omenjeno sledi nekaj ugodnih razpotji. Pomembno bo, da boste na pravilen način opozorili nase. Konec tedna boste prejeli pohvalo, katera vam bo zelo koristila. Magnetično bo v ljubezni.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Popaziti boste morali na fizično moč. Koristno bo, da si postavite osebne meje in telesu v naravni obliki dodajate vitamine. Spodbudno bo, da razmislite o tem, kaj vas veseli in kaj je tisto, kar lahko nekoliko počaka. Pluton vam bo podaril potrpežljivost in štele bodo optimistične misli.

Strelec
23.11. – 21.12.
Preizkušnje se bodo nadaljevale ena za drugo. Na življenje boste znali pogledati na zanimiv način in tako pridobili dobre iztočnice za napredek, tako osebni, kot duhovni. Saturn je tisti, ki v sebi skriva notranjo moč in trdnost. Na delovnem mestu se boste morali postaviti zase, toda na pravilen način.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Ljubezen bo za vas predstavljala nekaj dobrih povezav. Merkur bo tisti, ki vam bo podaril nemir in zato se bo veljalo vprašati, kaj vas veseli in kaj zadovolji. Notranjo moč boste našli v naravi. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v sredo in četrtek. Čarobnost pa boste občutili v soboto.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Sprostila vas bo dobra knjiga in uživanje v tistem, kar radi počnete. Spodbudno bo, da naredite osebni prerez in sledite alternativnim priložnostim. Jupiter prinaša vse tiste informacije, ki so vam neznanka ali uganka. V ljubezni se bose morali prilagoditi in če vam je to všeč ali pa ne.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Umetnost je ustvarjati prijetne odnose in omenjeno vam bo uspelo. Po stari navadi bo tako, da boste iskali lažje poti in seveda boste kmalu ugotovili, da jih ne bo. Jupiter vam bo podaril navdih in tako najdete v sebi moč in srečo, Neptun pa intuicijo, da se boste odločili prav. Srečen dan: nedelja.

 

Vir: Nedelo