Oven

21. 3. – 20. 4.

Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti, ki vas bodo polepšale. Naklonjenost Sonca in Urana boste sprejeli za novosti, nove podvige in zanimivo pot do učenja. Znanje boste od srede naprej uspešno delili naprej. Odgovoriti pa si boste morali na vprašanje, kaj bo potrebno spremeniti.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Simbol tedna bo krog učenja in vaša naloga bo, da boste le to sprejeli na odprt način. Merkur, planet komunikacije, vam bo v pomoč in tako boste lažje izluščili zrno modrosti in našli prave odgovore in prave besede ob danem trenutku. V ljubezni bo čarobno in romantično, kar prinaša nezavedno preobrazbo.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Notranji nemir vas bo spremljal in vam bo pomagal narediti vidne korake naprej. Naklonjenost Urana boste lahko sprejeli pri pridobivanju neznanih znanj in zavestnih sprememb. Ključno vlogo bo igrala narava in vse aktivnosti na prostem. Res pa je, da se počasi daleč pride.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Do mlaja (v četrtek) boste morali narediti nekaj zaključkov in sprememb. Omenjeno bo vezano predvsem na delovne aktivnosti in novosti, katero bo potrebno sprejeti. Po četrtku vas čaka rast na osebni in duhovni ravni. Tistih stvari, katerih ne morete povedati na glas, pa si jihzapišite.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Ognjevitost vam bo prišla prav, tako na delovnem mestu, kot tudi v intimnosti doma. Mlada Luna (četrtek) in njena rast bo v vas spodbudila močno željo po pridobivanju tistih informacij, ki so vam uganka. Ključ do osebne sreče v tem tednu bo v tem, da si pboste ostavili osebne meje in se jih držali.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Merkur in Jupiter vam podarjata nekaj preizkušenj in nagrajeni bodo tisti, ki bodo znali odločiti po srcu in razumu. Nekaj previdnosti ne bo odveč pri sodelovanju in timskem delu. Mlaj (četrtek) prinese nekaj novih spoznanj in univerzalnih resnic. Sprostile vas bodo aktivnosti na prostem.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Glasba in prosti čas boste postavili v ospredje. Po zvezdnih namigih je jasno nakazano, da boste morali plesati po taktu srčnega izvoljenca. Narediti pa morate pri sebi načrt in tako bolj preudarno uporabljati energijo. Merkur vam bo pomagal razumeti ljudi in tako vam bodo drugi postali ogledalo.

 

Škorpijon

24. 10 – 22. 11.

Odločitve, ki bodo sprejete do sredine tedna, v sebi skrivajo navdih in zaključke. Intuicija vam bo v pomoč in oporo in tako boste preprosto dosegli več. Notranji dvomi vam bodo opozorilo, da boste spremenili nekaj, kar vas že dalj časa moti. Rdeča nit tedna bodo odnosi. Dan ljubezni: torek.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Preizkušnje se vam bodo v tem tednu vrstile in iz omenjenega se boste veliko naučili. Naklonjena vam bosta Jupiter in Saturn, ki pa vnašata tudi dobre iztočnice za osebno rast. Narediti boste morali tudi načrt, kaj vam je bolj in kaj manj pomembno. Iz majhnega raste veliko.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Notranja moč in odgovornost vas bosta polepšala. Poglobiti se boste morali v delo in paleto delovnih obveznosti. Naklonjen vam bo Neptun, ki prinese nekaj več romantike in zasanjanosti. Do katere mere boste omenjeno sprejeli, pa bo odvisno popolnoma od vas. Vidni preobrati bodo v ljubezni.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Teden bo v spoznavanju odkrivanja lastne resnice. Postavili se boste v ospredje in povedali svoje mnenje na odločen in temeljit način. Aspekt Sonca in Urana boste lahko sprejeli tako na osebni ravni, kot tudi pri pridobivanju znanja in novosti. Od petka dalje napredujete v modrosti besed.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Odprle se vam bodo tiste poti, za katere se boste pripravljeni potruditi. Čeprav boste po planetnih energijah iskali lažjo pot, se omenjeno ne bo zgodilo. Merkur in Jupiter obljubljata mnogo informacij in novosti, vendarle bo vaša naloga, da izberete samo tiste, ki vam bodo koristile.