Zvok kitare, dobro družba, prijetna senca in hladna pijača so samo nekateri pojmi, ki spominjajo na poletje, na čas povečane romantike in skladnosti. Človek si mora v prvi vrsti postaviti določene meje in pravila ter se jih držati in to v celoti, samo tako lahko pride daleč. Ključ do osebne sreče je pogovor in izmenjava mnenj – to pa je tudi pot do osebne blaginje.

Oven

(21.03. – 20.04.)

Poletje v sebi skriva notranjo moč, voljo in pogum. Junija se boste veliko ukvarjali z vprašanji čustvene varnosti, prenove doma in raziskovanja. Julija in avgusta pa boste sledili sebi in vsem tistim stvarem, ki vam bodo pomenile pojem osebne sreče. Povečala se bo plodna energija. Kljub paleti delovnih obveznosti si boste vseeno vzeli čas zase in našli ključ do osebne sreče. Čarobno bo v ljubezni.

 

Bik

(21.04. – 20.05.)

Plesali boste po taktu srčnega izvoljenca in omenjeno vam bo okrepilo samozavest. Življenje vam bo ponudilo paleto dobrih iztočnic in priložnosti. Napredek časa bo v pogledu čustvene varnosti in korak za korakom boste sprejeli spremembe in novosti. Adrenalinsko obdobje vas čaka v juliju. Zadeve pa se bodo obrnile v tisto smer, ki bo iskana. Sprostila vas bo narava in delo na vrtu.

 

Dvojčka

(21.05. – 20.06.)

Odprle se vam bodo številčne možnosti in tako se boste morali umiriti in zadeve zelo dobro preučiti, kako vlagati energijo in zakaj. Čustveno boste do sredine julija bolj občutljivi, popaziti bo potrebno na moč misli. Za samske bo na delu Amorjeva puščica in slediti morate tistim občutkom, ki vas sprostijo. Seveda pa se boste veliko pogovarjali in bili tudi na poti.

 

Rak

(21.06. – 22.07.)

Če boste prisluhnili glasu srca, potem se vam bodo zadeve obrnile v pričakovano smer. Pred vami je čas ravnovesja, čustvene skladnosti in notranje modrosti. Dokončali boste nekaj iz preteklosti in se tako odločili, da greste osvobojeni naprej. Vodni element vam je prirojen in tako se boste sprostili v bližini reke. Čustven napredek se pričakuje v avgustu.

 

Lev

(23.07. – 22.08.)

Po zvezdnih namigih vas čaka mnogo romantike in delavnosti. Omenjeno boste morali združiti v logično celoto in tako pridobiti motivacijo. Simbol poletja bo mavrično drevo, ki združuje moč, drugačnost in spremembe. Vse boste potrebovali za osebni napredek. Pomemben bo odkrit pogovor. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in aktivnosti na prostem.

 

Devica

(23.08. – 22.09.)

Poletje bo namenjeno spoznanju o osebni resnici. Seveda bo to tudi čas sprostitve in osebne motivacije. Prijatelji in znanci vam bodo v pomoč pri razpotju življenja. Veljalo se bo pogovoriti, kajti samo tako lahko greste osvobojeni naprej. Narediti pa bo potrebno prerez in v drugi polovici julija reči bobu bob. Notranji pogum pa boste pokazali v ljubezni in tako naredili korak naprej.

 

Tehtnica

(23.09. – 23.10.)

Izpolnila se vam bo srčna želja in slediti boste morali tistim stvarem, ki vam nekaj pomenijo. Sprostila vas bo prijetna glasba in poletne radosti. Zdi se, da bodo omejitve tiste, ki vam bodo v pomoč, da si boste na pravilen način postavili svoja pravila. Odgovornost vam bo koristila predvsem v pogledu obveznosti. Notranja modrost pa vas bo vodila po pravih razpotjih in preizkušnjah.

 

Škorpijon

(24.10 – 22.11.)

Spremljala vas bo tiha želja po spremembah, ki pa bodo prihajale postopoma. Dovoliti si boste morali sanjati, tako si boste pridobili motivacijo. Vsekakor bo poletje tudi čas uspeha in ugodnih priložnosti. Prirojena vztrajnost bo nagrajena, seveda pod pogojem, da boste delali na sebi. Sprostila vas bo umirjena družba, premišljevanje in duhovna znanja. Sledite glasu srca!

 

Strelec

(23.11. – 21.12.)

Odprle se vam bodo nove in popolnoma neznane poti. V tem poletju boste združili adrenalin in svoje znanje in poiskali nove izzive. Odkriti morate svojo resnico in tako boste po poti življenja odšli na osvobojen način. Rešitve bodo prihajale ena za drugo. Pomembno pa je, da se ukvarjate s tistim kar vas veseli in vam prinaša željo po osebnem napredku.

 

Kozorog

(22.12. – 20.01.)

Harmonični odnosi bodo tisti, ki vas bodo dobesedno polepšali. Simbol poletja bo seme, ki v sebi skriva vse informacije do notranje modrosti. Zopet si boste izbrali daljšo pot, za katero pa boste nagrajeni. Veselje in dobra volja vas boste spremljala tekom poletja in prinašala napredovanje. V ljubezni si boste morali na novo postaviti osebne meje. Sprostila vas bo narava.

 

Vodnar

(21.01 – 18.02.)

Reka življenja bo odnesla vse tisto, kar ste na svoj način prerasli. Okrepila se bo iskrenost in odločnost in tako boste dosegli mnogo dobrih iztočnic. Notranje se boste morali sprostiti in si zaupati, vendarle ne le površinsko, ampak v celoti. Poletje bo čas osebnega napredka in izpolnitve srčne želje. Odlično se boste počutili med ljudmi, pomembno mesto bo imelo prilagajanje.

 

Ribi

(19.02 – 20.03.)

Diplomacija vam bo v pomoč in oporo. Skozi pomoč srčnega izvoljenca boste dosegli prave vrednote in s tem priložnost za rast in razvoj. Morebitnih problemov ne pometajte pod preprogo, ampak jih rešujte dinamično in omenjeno se vam bo obrestovala. Sprostile vas bodo aktivnosti na prostem. Pomembno pa bo, da si boste priznali, kaj vas veseli in kaj osrečuje.

 

Obiščete me lahko na www.tadej-sink.si.

Dosegljiv sem na telefonski številki 041 428 966.

SMS SVETOVANJE: Pošljite sms na 6060 ključna beseda TADEJ (napišite še vprašanje in rojstne podatke, datum, uro in minuto rojstva).