Ljubitelji kampiranja in narave, POZOR!

Vsak dan bolj se zavedamo, kako zelo moramo ohranjati in skrbeti za našo naravo. Končno je tu dobra novica za okolje!

Na voljo je namreč novo gorivo za uporabo na prostem, ki je v celoti proizvedeno v Evropi in zmanjšuje emisije ogljika v naravi.

Njegov doprinos k ohranjanju narave je bil opažen tudi v tujini, saj je bil na dogodku OutDoor by ISPO v Münchnu prav PRIMUS SIP Power Gas izbran za zmagovalca v glavni kategoriji – trajnostni izdelek.  Na omenjenem dogodku so sodelovali priznani strokovnjaki, nagrajevali pa so najboljše izdelke na podlagi kriterijev funkcionalnosti, kakovosti, inovativnosti, dizajna in trajnosti.

Kartuše so izdelane in napolnjene v Evropi, s tem pa zmanjšujejo transport in posledično okoljski odtis. Za vsak kilogram prodanega plina SIP Power Gas, bo Primus kupil enakovredno količino bioplina iz živil, ki bo uporabljen lokalno na Švedskem, s čimer bo pomagal pri razvoju trga alternativnih goriv v S Evropi.

Kartuše za plinske gorilnike so na voljo v treh različnih mešanicah za različne sezone, z vsako od njih pa zagotavljajo optimizacijo njihove energije ter učinkovitost v danih pogojih.

PRIMUS je znan po zanesljivih, varnih in inovativnih izdelkih, ki so v večini proizvedeni v

Evropi. Z njihovimi izdelki lahko posamezniki pa tudi družine uživajo v svojih dogodivščinah na prostem. Poudarek je na ustvarjanju okolju prijaznih, lahkih izdlekov, ki so enostavni za uporabo.

SIP Power Gas je trenutno že na voljo, vendar izključno v trgovinah Globetrotter v Nemčiji, do sezone pomlad/poletje 2023 pa mu bodo sledile še ostale trgovine po Evropi.