Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Mami, SPET je čas za novo šolsko torbo!

  Otroci si večkrat izbirajo nahrbtnike in torbe z junaki najljubših risank, a okus se spreminja, otroci odraščajo, večina se hitro naveliča pisanih motivov in potrošništvo nas je pripeljalo do tega, da ob koncu vsakega poletja kupujemo novo šolsko torbo.

  Morda lahko prav tukaj vsak naredi nekaj malega za okolje prav z izbiro Kånken nahrbtnika. Otrok ga lahko okrasi z našitki, pisanimi trakovi ali na zadrgo pritrdi najljubši obesek, ki ga preprosto zamenja, ko se ga naveliča. Kreativa, otrokov okus in nenazadnje odraščanje se bo tako odražalo v izgledu njegovega Kånkna skozi čas. Morda zanimiv in malce drugačen način opazovanja razvoja vašega otroka. Nahrbtnik bo z lahkoto spremljal otroka skozi vse razrede šole in se mu v poletnem času pridružil na njegovih dogodivščinah – izlet, popoldne na mestnem bazenu, ali preprosto noč v šotoru na domačem vrtu.

  Kånken je zapustil šolske klopi

  Fjällräven je leta 1978 ponudil Kånken kot odgovor na vse več težav s hrbtenico, ki so se pojavljale med švedskimi šolarji zaradi neprimernih šolskih torb. Takoj je osvojil srca otrok in najstnikov, nad vsemi pričakovanji pa so ga pričeli uporabljati še ostali, saj je bil dizajn prepoznan kot klasičen, a zmeraj aktualen, barvna lestvica je zadovoljila vse okuse, široka namembnost pa je hitro prerastla šolske klopi. Kmalu je Kånken postal sopotnik na izletih, počitnicah, vsakdanjih opravkih in praktičen pomočnik mladim družinam.

  Ena izmed ključnih lastnosti, ki Kånken ločijo od množice ostalih nahrbtnikov, je prav gotovo izbira materialov. Izdelan je namreč iz trpežne, lahke tkanine Vinylon F, ki je preprosta za čiščenje in vodoodbojna. Za posebej zahtevne pa lahko nahrbtnik sami obdelate z voskom in ga tako naredite resnično nepropustnega za vodo. Če spadate med tiste, ki se na delo neglede na vreme odpravite s kolesom, boste tako lahko popolnoma brez skrbi, da bo vsebina nahrbtnika ostala suha!

  Nazaj v srednjo šolo in k permutacijam

  Vsekakor privlačna ideja za vse tiste, ki ste radi kreativni in se izražate preko barv, je Kånken Me – možnost, da si popolnoma sami ustvarite nahrbtnik v barvni kombinaciji, ki vam je najljubša. 17 kosov nahrbtnika lahko obarvate s 14 različnimi barvami in tako ustvarite svoj modni kos, ki vas bo kar najbolje odražal. Si upate ponoviti snov iz šolskih klopi in izračunati, koliko različnih kombinacij je mogoče ustvariti in kakšna je verjetnost, da na ulici srečate nekoga s popolnoma enakim nahrbtnikom?

  Svoj Kånken najdete na policah trgovin Sport Vision, Annnapurna, Iglu Šport, LeForma in na uradni spletni strani.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje