Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Če se je ta naslov znašel v vašem vidnem polju, ste verjetno pripadnik generacije Z, ljubitelj pametnih naprav, strasten vplivnež v nastajanju, kreativni ekstrovert z ogromno domišljije ali preprosto oseba, ki aktivno spremlja vse pomembnih trendov v svetu tehnologije, aplikacij in ustvarjanja vsebin za manj ali večje število sledilcev. Kakorkoli se že opredeliš – ni važno, kliknil si na dobro povezavo. S to kratko vadnico ugotovite, zakaj je združitev teh visokotehnoloških velikanov, Huawei in TikTok, zmagovalna kombinacija za vašo hitro rast priljubljenosti. Pa začnimo, pot do uspešne kariere vplivneža ni lahka.

  TikTok video se morda zdi preprost, a ima v resnici veliko gibljivih elementov, ki jih lahko ob dodatni podpori tehnološko naprednih funkcij impresivnih pametnih telefonov Huawei nova Y70 in nova Y90 zelo enostavno obvladate in svoje sledilce navdušite s skoraj profesionalno vsebino.

  Prvi korak je zgodba ali ideja za vašo vsebino. Ne glede na kontekst dobro načrtovana in strukturirana zgodba, posneta na inovativen način, hitreje doseže gledalca. Ustvarite kratek scenarij, ga zapišite v svoje beležke in začnite načrtovati snemanje. Tehnološko napredna a cenovno ugodna modela Huawei nova Y70 in Y90 sta popolno orodje, katerih funkcije AI odlično dopolnjujejo elemente videoposnetkov TikTok. Začnimo z ikono »ustvari video«. Ko odprete aplikacijo, boste v spodnjem srednjem delu zaslona videli ikono »+«. Tapnite to ikono in voilà, Huaweieva kamera 9 SE se vklopi in lahko začnete ustvarjati lastne videoposnetke TikTok prek same aplikacije. Druga možnost je, da naložite že narejene in končane video vsebine iz galerije vašega telefona.

  Morda ste opazili, da imajo videoposnetki TikTok drugačen pristop in končni občutek. Zelo pogosto hiter, s hitro menjajočimi se okvirji, vizualno dinamičen in vidno ustvarjen s strani resničnih ljudi brez postprodukcije. Da pa bi dobili nekoliko več nadzora nad kakovostjo vsebine, ni nujno, da snemate materiale Tik Tok s kamero v aplikaciji. Enak, če ne celo boljši učinek lahko dosežete z uporabo kamer telefonov Huawei nova Y70 in Y90.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje