V tem mesecu, splošno gledano, se prebujajo naša čustva, zato je dobro, da se prepustimo voditi srcu in občutkom. Povečana občutljivost nam bo omogočila, da bomo lažje zaznavali ljudi iz okolice. Vse bomo doživljali čustveno in dinamično, zelo bomo ranljivi in občutljivi. Priporočljivo je, da se ne obremenjujemo z malenkostmi in trenutnimi izzivi, ki jih bo veliko. Če se jim bomo preveč prepustili, lahko pride do nepremišljenih oziroma impulzivnih odzivanj, ki nam lahko škodijo. Potrudimo se sami sebe kontrolirati.

V tem obdobju bomo zelo komunikativni in ustvarjalni. Prav nam bo prišla povečana intuicija. Vse to nam bo omogočilo uspeh na vseh življenjskih področjih. Torej, na poslovnem, finančnem, materialnem, osebnem in čustvenem področju. Še posebej pa bomo uspešni pri kakšnem umetniškem ustvarjanju. Na primer: pisanje, risanje, oblikovanje… Zelo dobro se bomo počutili v družbi s prijatelji ter v naravi. Najdemo lahko ljubezen in prijateljstva, vendar bodimo potrpežljivi, ne hitimo, ker nam bo to prišlo zelo prav. Bodimo taktični.

V vsakem letu, mesecu in dnevu se nahajamo v drugem številu, ki označuje možnost delovanja v teh periodah. To število nam pomaga razumeti, zakaj se nekaj dogaja prav v tem trenutku, pomaga nam poiskati vzroke za te dogodke in z njegovo pomočjo lahko načrtujemo prihodnja delovanja.

Prvo izračunamo svoje osebno leto in to tako, da seštejemo dan in mesec rojstva ter koledarsko leto. Razlaga velja za mesec, v katerem se nahajamo, ko smo v določenem osebnem letu.

 

Npr.:

Če smo rojeni 21.03.1987:

2  +  1  +  0  +  3  +  2  +  0  +  1  +  5  =  14

1  +  4  =  5

V tem primeru smo v letu 2015, v letu števila 5.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 1:

Dani so vam vsi pogoji, da se počutite lepo in lagodno. Doživite lahko krajša prijetna in nepozabna potovanja. Pogoji so tudi ugodni za reševanje problemov, zato jih poizkušajte čim več rešiti.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 2:

Zelo boste navezani na družino in v družini doživeli lepe trenutke. Pride lahko do zanositve ali rojstva otroka ter nove zakonske zveze, je pa to tudi čas izgube dragih oseb. Skozi veliko preizkušenj boste pridobili nove izkušnje, zato boste še sposobnejši in zrelejši.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 3:

Izkoristiti morate čas za razvoj duhovnosti, da bi se izognili raznim duševnim preizkušnjam. Neprestano se boste borili med občutki in resničnimi življenjskimi potrebami, zato boste nepredvidljivi in nervozni. Pazite na svoje živce in izogibajte se stresnim situacijam.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 4:

Umirili se boste in sprostili, vendar se hkrati počasi pripravljali na začetek novega ciklusa. Uspešno boste končali neke finančne posle, kar bo doprineslo k ureditvi vašega materialnega stanja.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 5:

V tem mesecu ni treba ničesar na novo začenjati. To je konec ciklusa in zaželjeno bi bilo v celoti preučiti odnose, namere, želje in razčistiti z vsem, kar vas obremenjuje. Tako boste imeli v novem obdobju čim manj skrbi in problemov.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 6:

Imeli boste dovolj energije in moči, da nekatere stvari začnete na novo ali jih spremenite. Sprejeti bo treba nove življenjske odločitve in življenju dati pravi smisel.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 7:

Na dogodke ne boste mogli vplivati, saj se nahajate v mesecu usode. Paziti morate, kam vlagate denar in za kaj ga boste porabili, da ne bo prišlo do napačnih investicij in škode, ki lahko nastane.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 8:

Prepustiti se srcu in občutkom, od življenja pa vzemite tisto, kar je možno. Ni se treba obremenjevati z malenkostmi in trenutnimi izzivi, ki jih bo veliko, odzivali se boste zelo impulzivno, vendar se kontrolirajte vsaj toliko, da se ne bi zamerili ljudem iz svoje okolice.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 9:

Vso energijo morate usmeriti, da bi uresničili poslovne spremembe, pri tem morate delati selekcijo. Imeli boste dovolj moči, kar je potrebno izkoristiti. Pozorni bodite na zdravstveno stanje, ker so na tem področju možni problemi.