Nekaj poletnih dni je še pred nami in da ti mesečna prijateljica ne bo pokvarila dopusta ali izleta, imamo zate rešitev, nad katero boš zagotovo navdušena! Zakaj? Ker boš lahko pozabila na skrbi, menstruacija pa te ne bo ovirala pri tem, da ustvariš še nekaj nepozabnih poletnih dni.

Zakaj ti ni treba prestaviti načrtov?

Če si s tvojim dragim ravno splanirala popoln oddih na morju ali pa se s prijateljico navdušeno pogovarjala, kako se bosta odpravili na ženski vikend ob obali in se takoj zatem spomnila, da ravno takrat pričakuješ menstruacijo, naj te ta ne ustavi! Še vedno lahko uresničiš načrte, zato pozabi, da bi prestavila plane ali jih celo odpovedala, saj lahko v času menstruacije prav tako uživaš. Če se sprašuješ, le kako bom z vložki in brez plavanja uživala na plaži, moraš najprej pozabiti na te higienske pripomočke. Odloči se za menstrualno skodelico! Zakaj? Beri dalje!

Menstrualna skodelica omogoča brezskrbno uporabo ne samo med spanjem in športnimi aktivnostmi, ampak tudi na potovanjih in med plavanjem. Skodelica namreč učinkovito deluje tudi kot vodni tampon, ki preprečuje vdor vode v nožnico med kopanjem v kadi in plavanjem v bazenu ali morju. Ima dodaten rob, dvojni rob, ki skrbi, da LaliCup skodelica ne pušča. Poleg tega pa je udobna, ima tudi mehak in raztegljiv pecelj, ki med nošnjo ni moteč. Pozabi na srbeče vložke in moteče tampone in se odloči raje za skodelico, ki ne suši ali draži vaginalne sluznice kot klasični higienski pripomočki. Prav tako ne povzroča alergij, vnetij ali glivičnih obolenj.

Menstrualno skodelico lahko neprekinjeno uporabljaš do 12 ur!

In če te skrbi, da boš imela s skodelico veliko dela, naj te pomirimo. Čiščenje je namreč zelo preprosto: Ko menstrualno skodelico odstraniš (ja, tudi na javnih straniščih!), njeno vsebino izliješ v straniščno školjko, skodelico pa splahneš na primer kar s plastenko vode nad školjko ali obrišeš s čistilnim robčkom in jo ponovno vstaviš ter se odpraviš nazaj proti plaži ali na ležalnik s koktajlom v roki! 😉