2016 – VLADAR LETA MARS, KITAJSKO LETO OPICE

Iz zgodovine je znano, da so Rimljani ob Marsom letu plesali, ker so bili vojščaki, Grki pa so se ga bali, saj so cenili lepoto in umetnost. Simbol leta bo najhitrejši vlak na svetu, ki se je ustavil na postaji številka devet in treba bo narediti bilanco in tako ali drugače reči bobu bob. Kaznovana bo lenobnost in nedelavnost, cenjena pa plemenitost, resnica in dostojanstvo. Naredite nekaj dobrega zase in stopite v ospredje ter cenite sebe in svojo okolico. Včasih stvari ne morate spremeniti, tedaj jih je potrebno sprejeti in doumeti, da pride vse, črno in belo. Barva leta bo kričeče rdeča, ki je tudi barva strasti, spokornosti, ljubezni in jeze. Bodite odprti za novosti in sledite svojemu srcu – pa boste srečni iz dneva v dan. Horoskop pa naj vam bo spodbuda in osebna motivacija.

 

Oven – letni horoskop 2016

(21.03. – 20.04.)

Izkazalo se bo, da boste uspeli v neki prodorni dejavnosti in da se bodo zvezde sreče obrnile tako, da imate od vsega tudi sami koristi. Januarja in februarja boste blesteli v službi. Več ugodnih iztočnic vas čaka tudi v ljubezni. Okrepilo so bo zaupanje in postali boste zelo intenzivni. Pomlad: Toplega sonca ne bo še nikjer, ko si boste vi že prepevali najljubše pesmi in poskakovali po razpotjih življenja. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v mesecu maju. Poletje: Meseca junija boste zelo delavni, pridni in marljivi. Vzeli si boste toliko časa, ko ga potrebujete in tako dosežete vse. Vendarle je pravilno tudi dejstvo, da spoznate, da se počasi daleč pride. Obetajo se vam izvirnosti. Jesen: Jabolka bodo dozorela in listi se bodo počasi pobarvali v čudovite barve, v vas pa bo nek nemir. Blesteli boste v športnih aktivnostih. Če se odpravljate na pozno jesen in zimo smučat, bo cvetelo čustveno življenje. Le to je še daleč.

 

Bik – letni horoskop 2016

(21.04. – 20.05.)

Znali boste uživati in postali boste zelo šarmantni. V vaše življenje bodo prišli novi ljudje, kateri vas bodo osrečili. Začetek leta bo zelo pester, kajti spoznali boste moč duhovnega usmiljenja. In tako pričeli z nekimi dejavnosti, ki vas osrečijo. Ugodno je, da se posvetite glasbi. Pomlad: Če spadate med mlajše predstavnike boste slišali rasti travo, kajti ljubezen bo tista prijetna in harmonična zadeva. Na delovnem mestu prihaja vaših pet minut in spoznali boste tiste ljudi, kateri vas bodo lahko osrečili. Naredili boste tudi načrte interesnih dejavnosti. Poletje: Tradicionalno se odpravite na morje in ker vam bo šef odredil nekaj več dopusta je čas, da se odpravite v gore, kjer si boste nabrali notranjih moči in harmonije. Avgusta vas čaka neka sprememba v službi, zavedati se bo veljalo, da so le te sestavni del življenja. Jesen: Nakazano je, da to obdobje, ko boste doma imeli resnično polne roke dela in obveznosti. Vračali se boste tudi nazaj v preteklost. Zapisujete si svoje občutke.

 

Dvojčka – letni horoskop 2016

(21.05. – 20.06.)

Pomembna prelomnica vas čaka že kmalu po novem letu. Vsekakor boste blesteli in stvari vzeli v svoje roke. Odločno greste naprej in zadev pač ne boste pometali pod preprogo, ampak se aktivno lotite zastavljenih nalog. Romantika v ljubezni bo v prvih mesecih močno izstopala. Pomlad: Po razpotjih življenja boste odšli zelo lahkotno in zvedavo. Radovno pogledate naprej in uvidite, kaj boste še spremenili. Odličen čas čaka sveže zaljubljene ljudi in tudi študentje izgleda, se ne bodo smeli pritoževati. Poletje: Meseca junija boste naredili zaključke in tako razigrano pohiteli naprej. Nepozabne trenutke preživite na morju in v objemu tistih ljudi, ki vam v življenju pomenijo vse. Jesen: Že v mesecu septembru bo nujno, da znate reči bobu bob. Odprle se vam bodo nove poti v pogledu financ. Zavedajte se, da se dobro z dobrim vrne.

 

Rak – letni horoskop 2016

(21.06. – 22.07.)

Ko boste obesili na steno nov koledar, se spomnite najprej preteklosti in vendarle bo potrebno staremu letu pomahati v slovo. Pred vami je trezno leto, spremembe boste sprejemali z odprtimi rokami. V vaše življenje bodo prihajali ljudje, kateri vas bodo naučili marsikaj novega. Pomlad: Ko boste zagledali prvo lastovico, se vam bo izpolnila srčna želja. Morali boste sprejeti novosti in se odločiti, kaj vas veseli. Počasi boste dosegli svoje cilje. Močno izstopa mesec april, kajti tedaj se bodo stvari odvijale, po principu prijetno s koristnim. Poletje: Sonce bo grelo vaše telo in dušo, veselilo se bo tudi vaše srce. Romantika in prijetnosti gredo z roko v roki. Modro bo tudi tedaj, ko si boste postavili meje in pravila. To vam bo uspelo. Jesen: Jesenski meseci bodo prijetni, kajti podajali se boste naprej harmonično in pokukali boste tudi v skrivnostne zakonitosti življenja. Napredovali boste v pogledu denarja.

 

Lev – letni horoskop 2016

(23.07. – 22.08.)

Pregovor pravi, da je potrebno kovati železo dokler je vroče in v vašem primeru, se bo to izkazalo za verodostojno trditev. Nakazano je, da mnogo sporočil življenja lahko preberete med vrsticami in tako greste zelo pogumno naprej. Ugodnosti vas čakajo na začetku leta v službi in blestite pri majhnih stvareh. Pomlad: Zanimiv in poučen čas, spremenili boste vse tiste reči, katere bi vas utegnile motiti. Okrepila se bo zdrava samozavest in zdelo se bo, da boste življenje zajemali z veliko žlico. Poletje: Julijski predstavniki bodo srečo uživali junija in tisti, ki so rojeni avgusta, v mesecu juliju. Nakazano je, da prihaja vaših pet minut blišča. Jesen: Odločno greste naprej in se poglobite v ezoterične zakonitosti življenja. V ljubljeni osebi morate znate najti prijatelja. In ko zapade prvi sneg, boste imeli možnost napredka v službi. Vsekakor je pred vami leto, ko boste stvari uredili tako, da se nasmihate novim korakom.

 

Devica – letni horoskop 2016

(23.08. – 22.09.)

V prvih dneh, tednih in nenazadnje mesecih boste spoznavali neke nove razsežnosti življenja. Po majhnih korakih bo čas, da boste šli naprej in tako doživeli tudi svoje sanje. V prijetni tišini boste kovali načrte prihodnosti. Vsekakor vas čaka čas novih idej in zamisli. Pomlad: Pričakovati je čas romantike, skladnosti in pomladnih radosti. Ljubezen v lastnem bistvu daje, okrepi in zaupa. Našli boste tudi motivacijo v pogledu službe in odkrivali nove razsežnosti. Poletje: Na poletje boste nadvse delavni, pridni in si naredili določene ukrepe. Če vam bo ostalo kaj časa, pa se odpravite v gore, po sledeh tete Pehte. Blesteli bodo tudi tisti ki gredo v tujino. Jesen: Septembra in tudi kasneje bo priložnost, da prepevate prelepe ljudske pesmi. To bo tudi čas, ko se posvetite duhovnim razsežnostim življenja in tako najdete notranji mir in harmonijo. Vsekakor se bodo točke usode zasukale tako, da imate koristi tudi v ljubezni.


Tehtnica – letni horoskop 2016

(23.09. – 23.10.)

Odločitev za osebno spremembo je v vas zorela dolgo časa. Počasi bo vendarle čas, da vzamete vajeti v svoje roke, da živite svojo resnico. Začetek leta bo prelomnica na pogledu doma in zna sam e vam dogoditi, da se vam v tem letu pridruži nov član. Pomlad: Točke usode se bodo obračale s svetlobno hitrostjo. Na delovnem mestu boste ugriznili v kislo jabolko in vendarle se iz tega nekaj naučite. Drugače bo to čas veselja in finančnega ravnovesja. Počasi se daleč pride. Poletje: Na poletje boste zelo zaljubljeni in povsod, kjer se boste pojavili blestite. V primeru, da ste že poročeni ali v zrelih letih pa vas čaka čas harmonije in ravnovesja. Dobro se z dobrim vrača. Jesen: Septembra vas čakajo ugodni premiki in tedaj boste končno lahko živeli svoje sanje. Nakazano je, da bo čas ugoden, da začnete svojo pravljico in tako lahko najdete ogromno neke energije. Ko bo v deželo prišel mraz in se bo zapisal december, se vam izpolni srčna želja.

 

Škorpijon – letni horoskop 2016

(24.10 – 22.11.)

Reka življenja se bo vila naprej po svoji poti in tako boste zaznamovani z jekleno voljo. Ne boste popuščali, kajti verjeli boste vase – vendarle se resnica skriva na sredini. Nektar življenja iščite v majhnih stvareh. Vdano boste sledili svojim ciljem. Pomlad: Čas simboličnih novih začetkov in preobrazbe. Zdelo se bo, da napredujete v razmišljanju in iskanju lastne resnice. Aprila nekoliko popazite na svoje zdravje, varovati se gre tudi trme. Poletje: Morska gladina bo pomirila vašo dušo. Nakazano je, da boste še vedno intenzivni in vendarle lahko uživate v tistem, kar vam je dano. Ne iščite pa lažjih poti in ljudje vam bodo učitelji. Partnerjeva ljubezen je neizbrisno znamenje. Poiščite svojo srečo, kajti le tako vam bo dana. Jesen: Zelo zanimiv in intenziven čas, doma se boste lotili neke prenove.Iistočasno boste občutili nek nemir, ki ga bo dobro sprejeti na kreativen način. Blesteli boste v službi!

 

Strelec – letni horoskop 2016

(23.11. – 21.12.)

Raven samozavesti bo na zavidljivi ravni. Na svoje projekte, kateri vam bodo že na začetku leta nakazane boste opravičeno ponosni. In vendarle ne smete dogodkov prehitevati. Koristno vam bodo delovala znanja iz joge. Uspehi lahko pričakujete v komunikaciji. Pomlad: Kocke usode se bodo dolgo vrtele v zraku in na delovnem mestu vas bo čakala priložnost. Prav gotovo bo to tudi čas, ko se odpravite v tujino. In blesteli boste v pogledu študija. Ne izbirajte si lažjih poti. Poletje: Meseca junija in še velik del julija boste zelo delavni, pridni in marljivi. Stvari boste pač morali postaviti na svoje mesto. Izberite se lahko nepozabne počitnice, ki bodo imele pridih adrenalina. Konec julija se lahko zaljubite ali okrepite ljubezensko vez. Jesen: Sadje bo zrelo in narava se bo počasi prebarvala v jesenske barve in v vašem primeru bo to priložnost, da odgrnete tančico skrivnosti. Uspeli boste v nekem dobrodelnem delu.

 

Kozorog – letni horoskop 2016

(22.12. – 20.01.)

Začetek leta bo zelo optimističen in uspehi se bodo vrstili. Blesteli boste v pogledu denarja, resnica ja ta, da ste že po naravi zelo varčni in vendarle bo čas namenjen temu, da pridete do spoznanja, da je sreča na strani pogumnih ljudi. Pomlad: Moč besed in pozitivno mišljenje bo tisto, katero bo obrodilo sadove. Vsekakor se boste zavedli, kaj vse bo potrebno še spremeniti in tako najdete svojih pet minut. Romantika in ljubezen bosta šli z roko v roki. Na delovnem mestu pa nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč. Poletje: Zdi se, da ga boste preživeli delavno in da boste imeli polne roke dela. Seveda pa vam bo srčni izvoljenec postavil meje in tako boste plesali po njegovem taktu. Ugodno bodo delovali sprehodi v naravo, tako najdete v sebi notranjo moč in energijo. Avgusta boste imeli srečno roko pri nakupovanju. Jesen: Ko se bo zapisal mesec september bo za vas čas, v katerem bo veliko prijetnih trenutkov in ugodnosti. Postali boste zelo študiozni, posvetili pa se boste vsem tistim rečem, ki vas veselijo. Marsikatei stvari boste prišli do dna.

 

Vodnar – letni horoskop 2016

(21.01 – 18.02.)

Pravijo, da se po jutru dan pozna in iz položaja planetov je moč sklepati, da se vam obeta briljantno leto. V prvih mesecih boste morali pošteno zavihrati rokave in ločevati zrno od plev. Nekje do meseca marca je razbrati ugodne priložnosti in prejeli osebno pohvalo. Pomlad: Obdani boste s posebno in dinamično energijo in tako se bo zdelo, da si boste zavihali rokave in želi vsakodnevne uspehe. Nakazano je, da blestite v komunikaciji, da z lahkoto navezujete kontakte in da se pojavljate tudi na družabnih prireditvah. Poletje: Junija boste zelo aktivni doma in naredili vse tisto s čimer ste odlašali. Toplo sonce vam bo dalo energijo in vendarle bo nujno, da si vzamete čas zase. Sreča bo na strani pogumnih ljudi. Jesen: September bo mesec načrtov in zelo intenzivne energije. Odločili se boste in vzeli vajeti v svoje roke in pri tem vsekakor uspeli. Srečna roka vas tedaj čaka pri denarju in v ljubezni.

 

Ribi – letni horoskop 2016

(19.02 – 20.03.)

V ljubezni se vam bodo odprle nove poti in paleta ugodnih priložnosti. Odločili se boste in naredili osebno spremembo. Ljudje, kateri bodo prihajali v vaše življenje vam bodo učitelji. Februarja se bodo okrepila znanja, ki so vezane na svet duhovnosti in ezoterike. Pomlad: Čeprav  bo še nekoliko bolj hladno se boste veseli in preživljali srečne trenutke. Na delovnem mestu bo tako, da boste morali vajeti vzeti v svoje roke. Pravzaprav imate sami v rokah škarje in platno. Poletje: Ko bo v deželo prišlo poletje in bo več energije v zraku, se boste zelo dobro znašli v neki širši skupini ljudi. Dokazali boste, da ste lahko zelo sposobni, če si tega želite in zbrali vaših pet minut za slavo. Jesen: Jesenski dnevi bodo namenjeni romantiki, harmoniji in lastni kreativnosti. Po majhnih korakih hitite naprej. Ob vami je nekdo, ki vas ljubi srčno. Odločite se in naredite nekaj zase. Prva polovica meseca decembra bo ugodna za nakupe.

 

Vir: Štajerski tednik, Kronika 2015

Obiščete me lahko tudi na moji spletni strani: www.tadej-sink.si ali pokličete na tel: 041 428–966

Pošljite sms na 6060 ključna beseda TADEJ, napišite vprašanje in rojstne podatke (datum, uro in kraj rojstva).