Menstrualna skodelica, sicer malo manj znana ženskam kot na primer vložki, ampak kljub temu – tu je tvoj odgovor. Z menstrualno skodelico boš zagotovo imela boljši nadzor nad menstruacijo! Je popolnoma varna, praktična in pravzaprav na dolgi rok bolj ugodna kot tamponi ali vložki. Menstrualna skodelica Lalicup je izdelana iz 100% medicinskega tekočega silikona, ki je kataliziran na osnovi platine in ne vsebuje lateksa ali škodljivega BPA.

Zakaj lahko z Lalicup skodelico spremeniš življenje med menstruacijo?

Glede na hiter ritem življenja in nešteto skrbi, nam menstruacija prav nič ne olajša tiste dneve v mesecu. Že tako vpliva na naše psihično počutje in ko bi vsaj imele nadzor nad nekaterimi stvarmi, ki bi nam olajšale potek dneva, kot na primer pomemben sestanek, tečaj joge, prvi zmenek …  Drage ženske! Morda se sliši nemogoče, ampak neverjetno je, kako ti lahko sprememba higienskega pripomočka spremeni celoten dan med menstruacijo!

Zakaj moraš še danes v nakup menstrualne skodelice?

  • Pozabi na vsakourno menjavanje vložkov oziroma že na samo preverjanje “stanja” lahko pozabiš! M-skodelico lahko uporabljaš neprekinjeno kar do 12 ur!
  • Si pozabila tampone doma, sodelavki pa je ravno zmanjkalo? Teh težav ne boš imela več. Dan boš preživela popolnoma brez skrbi, saj boš od sedaj naprej potrebovala le eno samo skodelico, ki bo vedno s tabo!
  • Mirno se boš odpravila na trening, na plažo in na potovanje, saj skodelica omogoča brezskrbno uporabo! Oblika in prostornina menstrualne skodelice zagotavljata maksimalno učinkovitost tudi pri močnejših menstruacijah.
  • Učinkovito deluje tudi kot vodni tampon, ki preprečuje vdor vode v nožnico med kopanjem v kadi in plavanjem v bazenu ali morju.

#zanimivodejstvo: Si vedela, da povprečna ženska v življenju uporabi in nato zavrže kar približno 17.000 tamponov in vložkov? Kar pomeni ogromno stresnih in nepotrebnih poti v trgovino, velik kup smeti in velik kup računov!

Izberi pravo skodelico zase in pozabi na težave, tesnobne občutke in skrbi tiste dni v mesecu! S menstrualno skodelico Lalicup bo tvoje življenje lepše, boljše in predvsem bolj udobno.