Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Dan zaljubljenih oziroma valentinovo je tik za vogalom, zato je skrajni čas, da ustvarite seznam romantičnih večno zelenih skladb, ki bodo popestrile večer vam in vašemu partnerju.

  Ljubezen je v pesmih daleč najbolj pogosto uporabljena tematika neodvisno od glasbene zvrsti. Izpoved tega lepega čustva so polne skladbe bluesa, rocka, popa, reggaeja in celo metala, vsak pa tudi ve, katera je njemu najljubša romantična skladba. Vesela ali žalostna, domača ali tuja. Zato smo zbrali najlepše ljubezenske pesmi, ki bodo izpolnile pričakovanja romantičnega večera v dvoje. Izbrane skladbe so brezčasne in se jih nikdar ne naveličate..

  1) Whitney Houston – »I Will Always Love You«

  Skladbo je leta 1974 posnela Dolly Parton, toda šele priredba Whitney Houston skoraj dvajset let kasneje, je postala uspešnica po celem svetu.

  2) Elvis Presley – »Always on My Mind«

  Priredbo skladbe Brende Lee iz leta 1972 je Elvis posnel le nekaj tednov po ločitvi od žene Priscille. Še dve skladbi kralja spadata na ta seznam. »Can’t Help Falling In Love« in »Love Me Tender«.

  3) Sinéad O’Connor – »Nothing Compares 2 U«

  Skladba je neločljivo povezana z irsko pevko, saj ostaja njena največja uspešnica. A v osemdesetih jo je napisal Princ, izvedla pa skupina The Family.

  4) Aerosmith – »I don’t want to miss a thing« in »Crazy«

  Nista samo dve odlični rock baladi, skladbi sta znani tudi po tem, da se je v obeh pojavila Liv Tyler. Hčerka Stephena Tylerja je namreč svojo igralsko kariero kmalu po nastopu v glasbenem spotu za skladbo Crazy.

  5) Rihanna featuring Calvin Harris – »We Found Love«

  Rihanna je skladbo posnela leta 2011. Kmalu se je zavihtela na prvo mesto lestvice Billboard Hot 100 in tam kraljevala deset tednov.

  6) Lady Gaga, Bradley Cooper – »Shallow«

  Skladbo je napisala Lady Gaga za že tretjo različico filma »Zvezda je rojena«, ki so ga prvi posneli daljnega leta 1954. Film je postal globalna uspešnica in prejel Oskarja za najboljšo izvirno skladbo.

  7) Queen – »Love of my life«

  Freddie Mercury je skladbo napisal za klavir, a jo je za nastope v živo Brian May preuredil za 12-strunsko akustično kitaro.

  8) Jan Plestenjak – »Prelepa za poraz«

  Jan Plestenjak je eden najbolj uspešnih slovenskih avtorjev in ravno ljubezenske pesmi smo njegov zaščitni znak.

  Še nekaj romantičnih skladb, mimo katerih ne morete:

  1) U2 – »With or without you«

  2) Toni Braxton – »Un-break my heart«

  3) Celine Dion – »My heart will go on« / »Because You Loved Me«

  4) Alicia Keys – »Fallin’«

  5) John Legend – »All of Me«

  6) Marillion – »Kayleigh«

  7) Bon Jovi – »Bed of Roses«

  8) Bryan Adams – »(Everything I Do) I Do It For You«

  9) Ed Sheeran – »Thinking Out Loud«

  10) Europe – »Carrie«

  11) Gary Moore – »Still Got The Blues«

  12) UB40 – »Can’t Help Falling in Love«

  13) Mariah Carey – »Without You« / »Because You Loved Me«

  14) Roxette – »Listen to your heart«

  15) Cyndi Lauper – »Time After Time«

  16) Taylor Swift – »Love Story«

  17) Righteous Brothers – »Unchained Melody«

  18) Barbra Streisand – »Woman in Love«

  19) Michael Bolton – »When a Man Loves a Woman«

  20) Pepel in kri – »Dan ljubezni«

  Koliko cenite dober zvok?

  Še tako dober izbor skladb pa ne bo imel smisla brez naprave sposobne reproducirati celotni zvočni frekvenčni obseg. Visoko natančen in občutljiv 14 mm dinamični zvočni gonilnik slušalk Huawei FreeBuds 3 je skrbno nastavljen, da povrne vsaki noti prvotni zven. Kakovostno reprodukcijo nizkih tonov pa zagotovi kompleksno oblikovana zavita »cevka« v notranjosti ušesnih čepkov.

  Kirin A1 uporablja visoko tehnološki pristop za vrhunski zvok, usklajen z izjemnimi tehnikami obdelave zvoka in natančno nastavljenimi visoko občutljivimi zvočnimi membranami. Poleg tega se slušalke FreeBuds 3 ponašajo z obiljem vrhunskih funkcij, kot so preprosta in stabilna povezljivost, izredno nizki zakasnitveni časi in impresivni pristop k nadzoru okoliškega hrupa.

  Za celovito izkušnjo uporabe brezžičnih slušalk Huawei FreeBuds 3 na svojo napravo namestite aplikacijo Huawei AI Life. Prek nje lahko preprosto in hitro prilagodite raven aktivnega dušenja hrupa, prilagodite funkcijo dvojnega dotika in še veliko več.

  Brezžične stereo slušalke Huawei FreeBuds 3 z aktivnim dušenjem hrupa so se že dobro usidrale med ljubitelje tovrstnih slušalk. Od konca januarja so po ceni 179 evrov na voljo tudi v zapeljivi rdeči barvi. Le kaj bi bilo lahko bolj primerno kot rdeče pred praznikom zaljubljenih. Slušalke in aplikacija zanje najbolje delujeta v povezavi s telefoni Huawei, katerih ponudba na našem trgu je dovolj pestra, da zadosti željam in potrebam uporabnikov. Med drugimi so trenutno najbolj aktualni modeli Huawei nova 5T, Huawei smart Z in Huawei smart Z, o katerih lahko več izvesti na povezavi https://consumer.huawei.com/si/.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje