Vaši podočnjaki razkrivajo kvaliteto spanca vaših otrok. Namesto lepotnih popravkov raje sledite spodnjim nasvetom za mirno spanje vaših malčkov.

1. Večerja naj bo lahkotna

Zvečer jim naredite lahkotno večerjo, ki naj ne bo preveč obilna in težka za želodec. Prebava vašega otroka namreč utrudi in zbujanje je skoraj zagotovljeno.

2. Nič telesnih aktivnosti tik pred spanjem

Tik pred spanjem je dobro, da so otroci mirni in ne preveč razigrani. Če se bo otrok pred spanjem lovil po hiši, bo najverjetneje pozneje in težje zaspal kot sicer. Telo potrebuje mirno pripravo na spanje.

3. Preberite najljubšo pravljico

Otroška domišljija ne pozna meja. Na poti v deželo sanj jih bodo v miren spanec najlepše zazibale njihove najljubše zgodbice.

4. Pižama naj bo udobna

Material otroške pidžame je zelo pomemben že za nas odrasle, kaj šele za otroke, ki so na določene tkanine bolj občutljivi. Pidžama naj bo udobna, z zanimivimi poslikavami.

5. Posteljnina, ki jih spominja na deželo sanj

Svojim otrokom privoščite le najboljše in prav je tako. Odhod v deželo sanj bo dosti bolj zabaven pod varnim zavetjem posteljnine s poslikavami najljubših risanih junakov.

Ugodnost za Caelle bralke! 

Pri Mala-mali vam do konca leta nudijo 5% popust na vse posteljnine in okrasne blazine! Vse kar morate storiti je, da vtipkate kodo CAELLE v košarico, pred zaključkom nakupa.