Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Nad mestom že visi tisoče čarobnih lučk, na trgu je že postavljena prekrasna ogromna smrečica, v otroških srcih pa tlijo želje. Pred nami je najlepši čas v letu, ko na vrata potrkajo trije dobri možje. In kaj se bo letos skrivalo v njihovih darilnih vrečah? Česa se bodo otroci najbolj razveselili? Za vas imamo 4 ideje za darila, ki so vam na voljo v prodajalnah dm. Mali navihančki in princeske jih bodo preprosto oboževali.

  Vodnik za izbiro otroške igralnice za popolno praznovanje rojsnega dne

  Prikupen stalni spremljevalec

  Mogoče ne potrebuje ogromnega plastičnega avtomobila, temveč le ninico, plišastega medvedka, s katerim bo zvečer mirno zaspal. Podarite mu mehkega in prikupnega medvedka Teddy. Medvedek Teddy ni zgolj poučna igrača, ki bo pritegnila otrokovo pozornost in ga zamotila za nekaj dragocenih minut, temveč je stalni spremljevalec, ki otroku odpira vrata v svet spoznavanja čustev ter ga spodbuja k izražanju lastnih občutkov.

  chicco

  Svet domišljije

  Ni pomembno, ali je darilo veliko ali majhno, le to, da se bo z njim naučil nekaj novega in stopil v svet neznanega. Otrokovo ustvarjalnost spodbudite z Lego duplo – Moje prvo praznovanje. Zabavajte se s svojim otrokom, medtem ko sestavljata 3 različne torte ali veliko večnadstropno torto! Malčki bodo z veseljem postavljali sveče in okraske na vrh, nato pa veliko torto razdelili na 4 kose in jo delili z družinskimi člani ali prijatelji, medtem ko se bodo učili o različnih priložnostih in o tem, kako jih praznujemo.

   

  Junaki Disney za lep nasmeh

  Po mnenju strokovnjakov, naj bi pod smreko otroka pričakala ena stvar, ki si jo srčno želi, eno oblačilo, ena knjiga in ena stvar, ki jo potrebuje. Ali obstaja darilo lepše od bleščečega nasmeha? Otroška električna zobna ščetka Oral-B, ki je opremljena z zabavnimi in prijaznimi Disneyjevimi junaki Ledeno kraljestvo in junaki iz Avtomobilov, bo podarila malim rokam moč odličnega čiščenja zob. Električno zobno ščetko odlikujejo izjemno nežne ščetine, primerne za otroške zobe, otroci pa bodo posebej navdušeni tudi nad aplikacijo Disney MagicTimer, ki bo otroke spodbudila, da si bodo ščetkali zobe 2 minuti.

   

  Za nežne princeske

  Razvajajte svojo princesko z darilnim setom Prinzessin Sternenzauber. V prikupni darilni torbici se skrivata 2 v 1 otroški šampon in balzam za lase s svilnatimi proteini in kremni gel za tuširanje z vonjem češnje. Blage sestavine šampona bodo poskrbele za svilnato mehke lase in lažje česanje, kremi gel za tuširanje s prijetnim sadnim vonjem češenj pa bo na blag način očistil nežno otroško kožo, jo negoval ter zaščitil pred izsuševanjem.

   

  Še vedno ne veste, kaj boste podarili prijateljici, fantu, staršem?

  Obdarovanje ob koncu leta prinaša veselje, optimizem, srečo in navdušenje. Resnično ni pomembna vrednost darila, temveč dejstvo, da ste ga kupili s srcem, da boste z njim osebi, ki jo imate neizmerno radi, polepšali dneve, tedne ali celo mesece. Zato so za vas v novem decembrskem dm katalogu pripravili širok nabor idej za praznična darila. Ob predložitvi vaše kartice active beauty boste tokrat prejeli 30x točke ob nakupu darilnih setov. (Aktivnost poteka v vseh prodajalnah dm od 29. 11. do 28. 12. 2018 oz. do razprodaje zalog.)

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje