Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Mistična megla preganja rože z vašega krila

   

  Pričenja se jesenski blues. To je tisto prehodno obdobje, ko nam dajejo meglena in vlažna jutra že slutiti, da se za vogalom smuka jesen. Tu in tam pade z drevja porumenel list in pristane na vašem lahkotnem poletnem krilu. Hladen veter in mrak vas še prehitro ujameta in skrajšata vaše večerne potepe po mestu. Morda nas kakšen dan še preseneti in pogreje ostanek poletnega sonca, a žarki so izgubili ostrino in ponovno se mu z veseljem nastavljamo, saj vemo, da se bomo morali še prehitro posloviti za naslednjih 9 mesecev.

  A veste kaj? Verjemite, da se boste kaj kmalu spomnili na vse sladkosti, ki nam jih nosi jesen. Sadje z domačega drevja, romantične sprehode po pisano obarvanem parku, mistična meglena jutra, osveženo paleto čajev in gledanje serij pod najljubšo odejo med srkanjem kakava. Sploh ne zveni tako slabo.

  Vsako slovo je nov začetek

  Posloviti pa se bo potrebno tudi od vseh poletnih sandalov, natikačev in salonarjev z odprtimi prstki. Vsa rožasta lahkotna krila, topi in pletene torbe se bodo umaknili v globine omare in spustili v ospredje jesenske favorite. Nikar ne bodite otožni – res je, da z močnimi barvami in potiski divjih cvetov z lahkoto dosežete tisti glamurozni videz, a morda imamo super nasvet, kako se boste tako počutile tudi na kavču, med gledanjem najljubše serije.

  Ara Shoes je v kolekciji copat poskrbela za pravi modni prepih! En pogled na stopala v vaših novih copatih in zagotavljamo vam, da se boste v trenutku počutile bolje, tudi če vam malce teče iz nosa. Mehka ovčka, neskončno puhasto udobje toplote, ki objame stopala in vaše noge so v nebesih. Največja prednost ovčje kože je prevodnost toplote, kar pomeni, da vas bodo greli, če pa vam bo v stopala toplo, bo dodatna toplota prehajala v okolico in vaše noge se ne bodo potile. In barve … Večna črna za ljubiteljice klasike, barva šampanjca za prave glamuroznice in za najbolj drzne umazano roza različica. Za piko na i so okrašeni z zlatim trakcem ali bisernimi kroglicami. Vsekakor vam bodo na ustnice priklicali sladek nasmeh.

  Delo od doma, večerno sproščanje s knjigo v roki ali popoldne, ki ga lahko preživite z masko na obrazu. Običajni opravki in rituali so v ara Shoes copatih lepši, bolj zabavni ter vsekakor udobnejši.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje