Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Za mnoge je poroka najlepši dan v njihovem življenju, medtem ko drugim predstavlja nevzdržen stres in skrbno načrtovanje… V poplavi čustev in želja po najboljšem zato obstaja verjetnost, da se v mrzličnem iskanju in načrtovanju izgubite – pravzaprav ne gre le za poroko; tudi različne tematske zabave, rojstni dnevi ali slavnostne večerje od vas terjajo veliko načrtovanja (in živcev!).

  Seveda želite, da je vaše slavje popolno, zato nikakor ne smete pozabiti na mnoge detajle – ufff, koliko dela – pozorno preberite naslednje napotke in namige, bodite kreativni in najpomembnejše: ob načrtovanju poroke (ter seveda na poroki sami) se ne pozabite zabavati!


  Na Omisli.si pošljete 1 povpraševanje in prejmete 5 ponudb – brezplačno!


  1. Določite »budget«

  Kako globoko ste za vašo sanjsko poroko pripravljeni seči v žepe? Najbolje bo, da se o takšnih stvareh odločite pred načrtovanjem – glede na to vam bo tudi osebje, ki ga morate za pomoč prav tako najeti, lažje pomagalo načrtovati poroko.

  2. Poročna vabila, majice za dekliščino…

  »Poroka pred poroko« – gostje bodo pred poroko pričakovali dekliščino in fantovščino! Vse več ljudi se danes odloča za tematske majice s posebnim potiskom. A še pred tem še morate odločiti, koga boste povabili na poroko. Hmmm, si želite velike poroke, ali bo intimna, manjša poroka tista prava?

  Poročna vabila so velik del poroke – so prva stvar in prva informacija o paru, ki jo gostje dobijo v roke. Poskrbite, da bodo predstavljala vaju; naj bodo osebna in zabavna ter natančna.

  Namig: Omisli.si/tisk

  3. Najem prostora za poroko

  Boste izbrali urbano mesto, kjer je zabava na dosegu roke ali pa vam bolj ustreza miren, oddaljen in luksuzen kotiček?

  Poročni prostor je odvisen tudi od letnega časa; poroke večinoma potekajo od maja do konca jeseni, kljub vsemu se nekateri odločijo drugače, kar je potrebno pri organizaciji upoštevati. Poroka v juliju nudi celo neskončne možnosti na prostem! Ne pozabite, da je nekatere prostore potrebno rezervirati leto vnaprej.

  Namig: Omisli.si/najem-prostora

  4. Poročni catering 

  »Lačni, lačni – joj, kako smo lačni!«. Pomemben del poroke je gotovo tudi pogostitev oz. poročni catering; skrbno premislite, kakšno hrano si na dogodku želite. Tu je potrebno upoštevati tudi goste, ki običajno že pred poroko izberejo priljubljeno jed. Svetujemo, da je ena od ponujenih jedi vegetarijanska ali še bolje: veganska.

  Naslednji (logični) korak je pijača – poroke so pravzaprav takšni dogodki, kjer je alkohol več kot dobrodošel!

  In nenazadnje so tu še poročne torte; visoke, okusne in čudovite.

  Dober tek!

  Za pomoč pri odločitvi obiščite Omisli.si/catering.

  poročni catering

  Dober poročni catering lahko spremeni poroko za 100%!

  5. Maestro – musica!

  Brez glasbe bi bilo življenje pomota – oja, Nietzsche, nisi se zmotil. Poročna glasba poskrbi za prijetno, pozitivno vzdušje na poroki, zato ji pri načrtovanju namenite veliko pozornosti. Nekateri se odločajo za DJ-je, spet drugi bolj uživajo ob pravih, množičnih zasedbah glasbenikov.

  Za divje duše so tu rock bandi, ki bodo vso noč igrali priredbe vaših priljubljenih skladb, morda pa si za poroko vseeno želite nečesa bolj sofisticiranega, saj veste: da bo vajin prvi ples popoln!

  Vsekakor si pomagajte s povezavo Omisli.si/glasbenika.

  poročna glasba glasbenik

  Že imate idejo kdo vam bo igral na poroki?

  6. Animacija

  Smešne igre, pripovedi o mladoporočencih in divja zabava – vse to je bombastičen del popolne poroke. Zdaj pa potrebujete le še nekoga, ki bo zabavni del programa sestavil in vodil; potrebujete animatorja – tako rekoč zabavno na dveh nogah.

  Poleg tega je pomembno, da se na poroki zabavajo tudi otroci. Nekoliko mlajši obiskovalci lahko hitro postanejo nemirni in nestrpni, s tem pa (nevede) pokvarijo vzdušje. Poleg animatorja programa torej potrebujete tudi animacijo otrok; najbolje bo, da najamete dve osebi.

  Na pomoč! Omisli.si/animacijo

  animacija na poroki

  Na poroki ne pozabite na animacijo najmlajših

  7. Recite siiiiiiir – poročna fotografija in video!

  Čez nekaj let bodo spomini na ta poseben dan zbledeli… Hvala, hvala, hvala za to, da so tu fotografije, ki bodo poskrbele, da bo vaša poroka ovekovečena. Dober poročni fotograf je zato must have vsake poroke – profesionalni fotograf seveda.

  Vajin prvi ples, čudovita torta in prijatelji; njegov objektiv bo ujel vse.

  Naj bo vajin dan nepozaben!

  Še zadnji namig, klik-klik: Omisli.si/fotografa

   

  poročna fotografija

  Dober poročni fotograf bo zavedno ohranil spomin na ta veseli dan! Tudi video je te dni zelo IN!

   

   

  Na Omisli.si pošljete 1 povpraševanje in prejmete 5 ponudb – brezplačno!

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje