Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Najsibo karkoli – Beyonce je še vedno kraljica MTV Video Music Awards (MTV nagrad za najboljše videospote in glasbo).

  Kdor zna pač zna; nastopiti za Beyonce je nehvaležno delo. Letos je glasbenica s svojo Limonado poskrbela za solze v očeh gledalcev, seveda pa se to ni zgodilo prvič.

  Kateri so torej »kraljičini« nastopi, ki so nas pustil brez besed?

  • 2003: Baby boy in Crazy in Love

  Nora koreografija, divji kostumi in številna plesoča dekleta na odru – je to dovolj za uspeh?

  Beyonce vedno poskrbi za tisti korak dlje; takrat se ji je na odru pridružil še Jay Z – njam, kakšna glasbena poslastica!

  • 2006: Ring the Alarm

  Minimalističen sexy slog nas je takrat odpeljal v višave. Oprava v peščeni barvi, ki pod seboj skriva črn par visokih škornjev in (skorajda) črno spodnje perilo… Oja, samo Beyonce se lahko na odru pojavi s takšno garderobo in izgleda tako čudovito.

  • 2011: Love on Top

  Noro zahtevna vokalna pesem, ob kateri Beyonce z manjšimi gibi prav simpatično dopolni celoto, takrat kljub vsemu ni bila glavna tema pogovora… Da ne?

  Beyonce je k vrhunskemu nastopu dodala piko na i, ko je na čisto svoj način pokazala, da je v veselem pričakovanju. Bravo!

  • 2009: Single Ladies

  Ko si že nekaj časa v razmerju in te partner kar noče in noče zaprositi za roko, storiš tole – napišeš žgečkljivo, direktno pesem o vsem skupaj. In jo zapoješ pred celim svetom.

  »Ne jezi se, ko boš opazil, da me hoče nekdo drug!«

  • 2016: Lemonade

  In še letošnji nastop. Lepotica je z albumom Lemonade r’n’b glasbo ponesla na povsem drugo raven, poleg tega pa je bil nastop tudi tokrat popoln – Beyonce preprosto ne zgreši; ne s slogom oblačenja, ne s koreografijo in ne glasbo.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje